Antena Căutare

George, chitaristul român fără mâini, crescut în SUA, a revenit la ”Acces Direct” și se pregătește să devină tată

S-a născut fără mâini, dar acest lucru nu l-a împiedicat să cânte la ghitară. George Dennehy, românul crescut în America, face deja istorie în muzica internaţională. Dar în spatele succesului se află o poveste deopotrivă tristă.

S-a născut fără mâini, dar acest lucru nu l-a împiedicat să cânte la ghitară. George Dennehy, românul crescut în America, face deja istorie în muzica internaţională. Dar în spatele succesului se află o poveste deopotrivă tristă.

George, românul care s-a născut fără mâini, dar a cucerit o lume întreagă, s-a întorsc în țară! Și nu a venit singur ci împreună de soția lui, Stephanie.

Acum, George se simte împlinit din toate punctele de vedere. Însă înainte să-și găsească sufletul pereche, tânărul cucerea lumea cu talentul său.

Destinul lui George ar fi fost cu totul altul, dacă în urmă cu 18 ani nu ar fi fost adoptat de o familie cu suflet mare din America.

”Când am văzut poza lui George am spus, îl putem ajuta pe acest băiat. Prima dată eram şocaţi, era foarte palid şi slăbit. Nu era foarte sănătos, dar l-am luat în braţe şi i-am zâmbit”, povestește mama adoptivă a lui George.

De-atunci, viaţa i-a zâmbit lui George. Chiar dacă nu are mâini, băiatul a învățat să se descurce singur, a învățat să conducă.

Tânărul s-a născut într-o localitate din apropierea oraşului Timişoara, într-o familie numeroasă şi cu posibilităţi modeste. Părinţii au avut un şoc când au văzut că unicul lor fiu s-a născut fără braţe. Neputincioşi, l-au lăsat într-un orfelinat de unde George a şi fost dat spre adopţie. Anul trecut însă, după ani de zile, George a întâlnit-o pentru prima dată pe cea care i-a dat viaţă.

Însă pentru George, acasă înseamnă lângă părinții lui adoptivi și lângă familia lui de peste Ocean. Familie care, în curând se va mări, pentru că soția lui este însărcinată.

George și soția lui au lansat și un album împreună.

Mirela Boureanu Vaida, invitată și ea în platoul ”Acces Direct”, a fost impresionată de povestea tânărului: ”Mi se întâmplă de foarte puține ori în viață ca un om să-mi umple sufletul atât de mult și să mă facă atât de bucuroasă că îl cunosc. Deja am exersat trei piese. Nu vrei să știi câte ni s-au îmtâplat nouă în culise”.

Zilele următoare, cei doi ne-ar putea surprinde cu un duet.

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Acces Direct” pe AntenaPlay.

Lecţia de mândrie naţională! Elevii unui liceu din Braşov au schimbat uniforma cu portul popular românesc... Imagini de la nunta lui George, chitaristul român născut fără mâini!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x