Antena Căutare

O bătrână din Giurgiu a fost găsită decedată după ce a dispărut de la domiciliu

O femeie în vârstă de 83 de ani din comuna Vedea, județul Giurgiu, disparută de la domiciliu în data de 20 iunie, a fost găsită decedată. Polițiștii au deschis dosar pentru moarte suspectă.

O femeie în vârstă de 83 de ani din comuna Vedea, județul Giurgiu, disparută de la domiciliu în data de 20 iunie, a fost găsită decedată. Polițiștii au deschis dosar pentru moarte suspectă.

În urma cercetărilor, s-a dovedit faptul că femeia găsită decedată este una şi aceeaşi persoană cu femeia de 83 de ani dispărută de la domiciliu. Pe trupul acesteia nu au fost găsite urme de violenţă, dar cercetările sunt continuate într-un dosar pentru moarte suspectă.

„Prin 112 am fost sesizaţi de un cetăţean că a găsit o femeie decedată în extravilanul comunei Găujani, în zona unui canal de irigaţii. Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Giurgiu în vederea efectuării necropsiei, iar poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Giurgiu au demarat cercetările pentru stabilirea identităţii victimei. În cauză a fost deschis un dosar pentru moarte suspectă”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Îngrijorător! Mii de Români între 20 şi 34 de ani nu lucrează şi nu învață!... Marin Aldea revine la conducerea Metrorex, în locul lui Dumitru Şodolescu, al cărui mandat expiră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x