Pe pagina lui de Facebook, simpaticul jurat al emisiunii ”Chefi la cuțite” își învață fanii cum se prepară pâinea de casă.
”Nimic nu se compara cu o paine facuta in casa din faina romaneasca de la moara!”, a scris Chef Florin Dumitrescu în dreptul imaginii.
La vederea preparatelor sale, fanii l-au întrebat care îi sunt ”secretele”, iar acesta a răspuns prompt:
”Care este secretul pânii pufoase? Eu am o problemă: mereu în mijoc dă înapoi și doar folosesc praf de copt”
Chef Florin Dumitrescu: Pentru o pâine pufoasă trebuie să puneți mult accent pe frământat și să folosiți apă călduță. (secretul pâinii pufoase)
”De unde se poate procura făina fără gluten?”
Chef Florin Dumitrescu: Încercați în magazinele bio. Găsiți foarte multe feluri de făină fără gluten.
Subiecte EVALUARE NAȚIONALĂ 2016, proba la Matematică. Elevii claselor a VIII-a susțin a doua simulare de examen... Posteriorul care a ridicat gradele în termometre! Eddie Murphy nu știe ce a pierdut. Cum arată fosta sa soție la aproape...