Antena Căutare

Horoscopul zilei 10/01/2018 - Gemenii vor avea parte de surprize plăcute

Berbecii vor rezolva nişte probleme mai vechi şi totodată vor pregăti noi proiecte care să le aducă succes şi bani pentru a avansa pe scara ierarhică.

Berbecii vor rezolva nişte probleme mai vechi şi totodată vor pregăti noi proiecte care să le aducă succes şi bani pentru a avansa pe scara ierarhică.

Se pare că Taurii se vor confrunta astăzi cu situaţii noi pentru care trebuie aibă prezenţă de spirit şi să evite capcanele dacă vor să dea lovitura!

Gemenii vor avea astăzi parte de surprize plăcute din partea prietenilor, poate li se împlineşte o dorinţă, poate vor pleca la plimbare prin împrejurimi, fie şi în ţara vecină.

Racii sunt pe punctul de a face o schimbare în viaţa lor, însă au nevoie de mai mult curaj, dacă vor să reuşească. În ultima perioadă aceşti nativi au cam uitat să gândească pozitiv.

Leii chiar sunt pricepuţi la afaceri!!! Aşadar astăzi ar putea face rost de o sponsorizare pentru a-şi împlini un vis. Vor dezvolta un proiect ce le va asigura un trai mai bun.

Fecioarele au nevoie de stabilitate pentru a putea evalua corect oamenii şi situaţiile din jurul lor. Pe de altă parte, relaţia cu persoana iubită se îmbunătăţeşte.

Astăzi, pe Nativii din Balanţă îi aşteaptă o adevărată aventură. Poate fi o călătorie, o drumeţie, o ieşire din banal sau doar o schimbare majoră de direcţie.

Scorpionii se vor distra astăzi cum NU au mai făcut-o de foartă multă vreme. Această atitudine relaxată se potriveşte de minune cu anturajul în care se află.

Cu toţii ştim că Săgetătorii NU sunt foarte îndrăzneaţi, însă acum NU trebuie să rateze o şansă care li se oferă. Trebuie să arate că sunt pregătiţi de orice.

Capricornii vor să petreacă mai mult timp cu partenerul. Relaţia cu persoana iubită pare să meargă din ce în ce mai bine şi pun la cale nişte activităţi menite să îi apropie şi mai mult.

E posibil să reapară cineva în viaţa sentimentală a nativilor Vărsător şi vor primi un cadou sau poate chiar o cerere în căsătorie.

Iar pentru Peşti, ziua se anunţă destul de aglomerată, însă vor avea parte de o seară minunată într-o companie deosebită.

Sărbătoare 10 ianuarie. La mulți ani! Mii de români își sărbătoresc ziua numelui de botez... Vreme extremă în România! După temperaturi de primăvară, meteorologii emit COD GALBEN de ceaţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x