Căutare Live

HRISTOS A ÎNVIAT! Zeci de mii de credincioși, la Slujba de Înviere

A fost o noapte cu lumină pentru milioane de români. Lumină sfântă, care le-a adus vestea celei mai importante sărbători a creştinilor.

A fost o noapte cu lumină pentru milioane de români. Lumină sfântă, care le-a adus vestea celei mai importante sărbători a creştinilor.

Ortodocşii sărbătoresc astăzi Învierea Domnului. Au început-o în curţi de catedrale măreţe, ori în biserici mărunte din sate de la munte, unde a spus cu toţii "Hristos a Înviat!"

mii de ani, chemarea preoţilor la lumină vesteşte Învierea Domnului în miez de noapte. Într-un loc plin de spiritualitate, la mânăstirea Hurezi, din Vâlcea, au fost aseară mii de oameni.

”Vin frecvent la Mănăstirea Horezu pentru că aici găsesc căldură, dragoste, credință și pe Iisus. E cea mai importantă noapte din an.”, a mărturisit un credincios.

În biserici din vârf de munte sau în oraşele aglomerate, ortodocşii au ieşit să ia lumină şi să îşi cânte crezul.

Vedeți cum au întâmpinat Lumina Sfântă credincioșii, mai sus.

Sfinții 40 de Mucenici. De ce se beau 44 de pahare cu vin, pe 9 martie... Amenzi uriașe înainte de Paște! Mii de oameni au încălcat legea noaptea trecută...
Parteneri
Cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin
Dacă ești în căutarea unei rețete de garnitură simplă, dar gustoasă și consistentă, rețeta de cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin poate fi ideală pentru astfel de momente.
Catine.ro
Ultimele știri