Antena Căutare

Iasi: Doi controlori au agresat un tanar prins fara bilet in tramvai

Un control intr-un tramvai din Iasi s-a transformat intr-o demonstratie de lupte libere. Doi controlori au agresat un tanar prins fara bilet. Din disperare, baiatul s-a agatat pur si simplu de una dintre barele tramvaiului, doar pentru a nu fi lovit si bruscat de controlori. Intreaga scena a fost surprinsa de un alt calator.

Filmarea de amator incepe in momentul in care tanarul, flancat de cei doi, se agata cu picioarele de o bara a tramvaiului, in incercarea disperata de a scapa. Unul dintre controlori reuseste sa-i prinda mainile. Colegul sau il trage pur si simplu de picioare pana cand usa tramvaiului se inchide.

Controlorii implicati in scandal au si o explicatie pentru excesul de zel de care au dat dovada. Tanarul nu doar ca a refuzat sa se legitimeze, dar chiar i-ar fi bruscat pe cei doi.

"Domnul a spus ca nu, ca el coboara la prima. M-am pus in fata lui si am inceput sa ma izbeasca. Mi-a bagat mana-n gat. M-a lovit. I-am spus ca sunt camere", a declarat unul dintre controlori. Doar ca acele camere de supraveghere din tramvai nu functionau.

"Am demarat o ancheta disciplinara pentru a stabili conditiile in care s-au petrecut aceste evenimente. Si am luat masurile in consecinta", a declarat purtatorul de cuvant al RATP Iasi, Adrian Mihai.

Nu de alta, dar in regulamentul RATP Iasi e scris negru pe alb: "Pentru a nu crea stari de disconfort calatorilor, va abandona procedura de legitimare si sanctionare in cazul in care apar conflicte cu persoane bolnave, irascibile, batrani, minori etc."

In urma cu doi ani, acelasi scenariu s-a lasat cu o plangere pentru sechestrare de persoane. Atunci, doi controlori ai Regiei de Transport Iasi au fost reclamati dupa ce au impiedicat un calator sa coboare din autobuz.

CAMERA ASCUNSA: Probleme mari la Spitalul de Psihiatrie din Balaceanca. Bolnavii, plini de vanatai, cersesc sub ochii pa... Agresoarea elevei din Braila va fi exmatriculata si risca inchisoarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x