Antena Căutare

Iasi: Miron Cozma a facut scandal la ceremonia dedicata Unirii Principatelor

Fostul lider al minerilor s-a certat cu jandarmii si chiar i-a amenintat pe liderii puterii ca "pune iar parul pe ei". Disputa a pornit in momentul in care Cozma nu a fost lasat sa depuna o corona de flori, deoarece ajunsese prea tarziu.

“Dar nu pentru noi, noi suntem cetatenii acestei tari si avem o coroana de flori din partea partidului. Si care e problema? Ati confiscat si evenimentul asta”, a raspuns indignat Miron Cozma, atunci cand un politist l-a informat ca activitatea de depunere a coroanelor de flori s-a incheiat.

“Nu are rost sa stati in fata mea pentru ca nu aveti niciun drept. Din moment ce ma opresti pe mine, nu esti cu mine, esti cu poporul tau”, a continuat el.

Miron Cozma si-a amintit azi ca in tinerete era liderul a mii de mineri. Numai ca anii au trecut, puterea lui a disparut, iar acum a ajuns un om ca oricare altul. Asa se face ca nu a putut depune o simpla coroana de flori deoarece ajunsese prea tarziu. Motiv numai bun de cearta insa.

Premierul si ceilalti lideri politici aflati la Iasi nu au parut deranjati de scandalul provocat de fostul lider al minerilor si si-au continuat discursurile.

“Sa incercam sa vorbim si sa gandim la unire nu doar de 24 ianuarie si 1 decembrie. Daca se poate, in fiecare zi si fiecare minut sa ne gandim nu doar ce tara am mostenit, ci mai ales la ce tara vrem sa construim acum”, a indemnat premierul Victor Ponta.

“Azi mai mult ca oricand, in anii care urmeaza avem nevoie de forta de incredere devotament si solidaritate”, a spus si Crin Antonescu. Presedintele Senatului s-a prins si in hora Unirii

Desi au venit in numar mare, oamenii n-au stiut ce sarbatoresc azi. IATA ce CRED romanii ca se sarbatoreste pe 24 ianuarie!

Marele absent al ceremoniei de la Iasi a fost Traian Basescu. Presedintele a preferat sa ramana si in acest an in Capitala.

Sa nu stresam elevii! Profesorii nu mai au voie sa corecteze lucrarile cu pixul rosu... Avionul prezidential, un Boeing 707, va fi transformat intr-o cisterna aeriana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x