Antena Căutare

ICCJ: Printul Paul face parte din familia regala

Printul Paul face parte din familia regala conform unei decizii anuntate marti de Inalta Curte de Casatie si Justitiei, scrie HotNews. Acest proces de recunoastere a filiatiei legitime a Printului Carol Mircea fata de Carol al II-lea, cu toate drepturile ce decurg din aceasta, dureaza in Romania de 21 de ani.

De altfel, in 27 mai 2010, Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) de la Strasbourg a condamnat statul roman la plata a 9.500 de euro in procesul in care printul Carol Mircea Grigore de Hohenzollern, fiul regelui Carol al II-lea si tatal Printului Paul Filip, a cerut recunoasterea apartenentei sale la familia regala romana.

Instanta a decis in favoarea recunoasterii unor hotarari straine pe teritoriul Romaniei cu privire la admiterea dreptului de mostenire la familia regala in procesul dintre Printul Carol Mircea si Regele Mihai I.

Foto: Intact Image

Inca o localitate din Buzau, in stare de alerta: Aproape 1.000 de oameni, izolati de nameti... VIDEO! Doi tineri din Iasi se amuza dandu-le foc la picioare colegilor de camin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x