Antena Căutare

Imagini CUTREMURĂTOARE de la înmormântarea mamei și a celor doi copii uciși la Brașov!

Mama şi cei doi copii din Braşov, care au fost ucişi de tată, au fost înmormântaţi în satul bunicilor din Neamţ. În faţa celor trei sicrie, preotul care ţinea slujba a izbucnit în lacrimi. Femeia ucisă era verişoara lui. Din arest, autorul tripului-asasinat i-a spus avocatului că nu regretă crima, ci doar faptul că şi-a pierdut afacerea. Psihiatrii avertizează că avem de-a face cu un criminal periculos, care a comis o faptă minuţios organizată, după un scenariu şocant.

Florin Buliga şi-a ucis familia după un scenariu care i-a cutremurat pe anchetatori. Psihiatrii numesc fapta lui crimă în masă. A luat trei vieţi, la intervale scurte de timp, cu aceeaşi armă. Iar paşii triplului-asasinat şochează prin brutalitate. Afaceristul fost în trecut la psiholog.

Afaceristul a susţinut că, înainte să-şi ucidă soţia şi copiii, s-a rănit, încercând să-şi ia viaţa. Ar fi o manipulare, cred psihiatrii, care îl consideră extrem de periculos.

În maşina lui, criminaliştii au găsit droguri. Iar în sânge, medicii au identificat substanţa activă din cannabis. Nu se ştie dacă bărbatul a ucis sub efectul drogurilor.

Peste 17.000 de burse acordate elevilor dintr-un sector al Capitalei. Și cei ai căror părinți obțin venituri minime prim... (VIDEO) Atac violent a dat alarma într-o şcoală din Vaslui. Un bărbat înarmat cu un cuţit şi-a sechestrat iubita în canc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x