IMAGINI REVOLTĂTOARE! O mămică a fost îmbrâncită de ”doamna doctor”, pe care femeia o implorase să-i consulte băiețelul de patru ani

 

O femeie din Suceava care a mers la medic împreună cu băiețelul ei de doar patru ani a trăit o experiență umilitoare la ușa cabinetului medicului care ar fi trebuit să-i consulte copilașul.

S-a întâmplat în Suceava, unde medicul alergolog Ana Maria Scurtu, a avut un comportament inacceptabil. Potrivit Monitorul de Suceava, mămica a reușit să filmeze scena și a reclamat-o pe doctoriță la Colegiul Medicilor.

"A început să ţipe şi să mă împingă încât nici nu ştiam ce să mai fac. Putea să îmi spună civilizat că nu avem programare şi nu-l poate consulta pe fiul meu Andrei şi plecam fără nici o problemă. Nu pot să înţeleg de ce a avut o astfel de reacţie total inacceptabilă pentru un medic", a declarat Carmina Dăscălescu, mama copilului de patru ani, pentru sursa citată.

Medicul Ana Maria Scurtu a fost ulterior contactată de jurnaliștii publicației locale și a declarat că regretă cele întâmplate şi recunoaşte că uneori are probleme de comportament vizavi de pacienţii săi.

"Regret profund ce s-a întâmplat. Doamna respectivă a intrat în cabinet, unde eu consultam o pacientă care era urgenţă. Era la sfârşitul săptămânii şi al unei zile foarte încărcate, mă grăbeam pentru că trebuia să plec din localitate. Copilul nu era programat, îl examinasem sumar puţin mai înainte şi nu era urgenţă, iar eu trebuia să plec neapărat. Ştiu că au mai fost probleme, comunicarea cu pacienţii este o chestiune la care trebuie să mai lucrez", a declarat medicul.

Imaginile au fost postate pe internet și au stârnit revoltă!

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe