Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! La Cluj a inceput vanatoarea de caini maidanezi

Unii oameni sunt mai salbatici decat animalele. Dovada vine de la Cluj, unde s-a deschis sezonul de vanatoare la maidanezi. Mai multe patrupede au fost rapuse de alice. Politistii au identificat deja un suspect, dar mai cauta si alti vanatori.

Ne-am intalnit cu unul dintre ei care ne-a spus sa ne legam cainii ca este partida de vanatoare organizata. La cateva secunde dupa avertisment, stapanii unor caini si-au dat seama ca nu era o vanatoare obisnuita.

Cei doi caini maidanezi care-i insoteau pe barbati au fost luati in bataia pustii. Temandu-se pentru viata lor, oamenii au mers acasa. Unul dintre ei s-a intors apoi si a gasit cadavrele celor doi caini pe care ii hranea deseori. Le-a facut fotografii, pe care le-a pus apoi pe mai multe site-uri de socializare. Asa au aflat cei de la protectia animalelor ce se intampla.

Si nu este singurul caz din judet.. “Au fost gasiti si alti caini despre care se banuieste ca au fost impuscati in cadrul aceleiasi actiuni”, a declarat Radu Tarmure, presedintele Federatiei Romane pentru Protectia Animalelor.

Pana acum, anchetatorii au identificat un suspect. “Un barbat in varsta de 44 de ani a executat un foc de arma asupra unui caine pe un deal din zona localitatii Floresti”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Anchetatorii incearca acum sa-i gaseasca si pe ceilalti vanatori.

Trei absolventi de Politehnica, experti in arta spionajului!... Se introduce taxa pentru repetarea examenului de bacalaureat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x