Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! O batrana din Eforie a fost lasata sa moara de foame de catre fiul sau

Bolnava si neputincioasa, o batrana a fost lasata sa moara de foame de propriul copil. Femeia de 82 de ani nu cantareste mai mult de 30 de kilograme, arata ca un schelet viu si a fost gasita mai mult moarta decat vie pe podeaua din bucatarie. Nu i-a mai deschis nimeni usa de zile in sir, desi imparte aceeasi casa cu fiul ei, care ii administreaza pensia si trebuia sa-i poarte de grija

Cu ultimele puteri, femeia de 82 de ani cere de mancare. E numai piele si os si doar printr-o minune mai respira.

Nimeni nu stie de cand zace batrana pe podeaua bucatariei. Sau de cand indura foamea, umilinta si mizeria. Fiul care ar fi trebuit sa o ingrijesca ascunde adevarul. Vecinii stiau ca e ceva necurat in casa batranei, pe care n-au mai vazut-o din vara. Dar abia zilele trecute au anuntat si autoritatile. Medicii au fost ingroziti cand au vazut ca batrana nu are mai mult de 30 de kilograme.

Batrana este acum in grija medicilor de la Spitalul de Urgenta Constanta, care fac eforturi sa o salveze. Au aflat ca de patru ani femeia nu mai fusese consultata de vreun doctor.

Daca se va face bine, femeia s-ar putea intoarce in casa ei, langa fiul nerecunoscator. Caminele de batrani sunt atat de aglomerate incat batranii care mai au rude in viata gasesc cu greu un pat liber. Singura ei sansa vor fi tot asistentii sociali care ii vor face vizite de doua ori pe saptamana.

O sansa la un milion: Victima tentativei de asasinat, salvata de telefonul mobil... Cruzime de nedescris! Doi studenti si-au abandonat bebelusul la marginea unei paduri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x