Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Dezastrul de la Cernobîl revine pe micile ecrane! Imagini mai înspăimântătoare decât orice film de groază

Primul trailer pentru viitoarea serie de filme bazat pe dezastrul nuclear de la Cernobîl, tocmai a fost lansat și bazându-se pe o poveste adevărată, imaginile infățișează momente și secvențe înfiorătoare care bat orice film de groază.

Cernobîl, tragedia care a schimbat lumea! Trailerul mini-seriei ''Cernobîl" difuzată pe HBO ne arată povestea nespusă a dezastrului nuclear! Aceste imagini sunt bazate pe fapte reale și depășesc orice film de groază. Imagini cu puternic impact emoțional

Primul trailer pentru viitoarea serie de filme bazată pe dezastrul nuclear de la Cernobîl, tocmai a fost lansat și bazându-se pe o poveste adevărată, imaginile infățișează momente și secvențe înfiorătoare care bat orice film de groază.

Seria limitată de cinci părți, intitulată simplu "Cernobîl", va dezvălui povestea reală a evenimentelor tragice care s-au desfășurat până la, în timpul și după dezastrul nuclear din 1986, în urma căruia un întreg oraș, Pripiatul, a fost ras de pe fața pământului Accidentul a ucis nenumărați oameni și a făcut extrem de mult rău mai multor generații. În ziua fatidică, în urmă cu 32 de ani, două explozii au avut loc la reactorul 4 al centralei nucleare de la Cernobîl. 32 de oameni au murit pe loc.

Zona s-a aprins, într-un foc ce a ars vreme de zece zile. În toată această perioadă, au fost răspândite în aer cantități foarte mari de substanțe radioactive. Deși bilanțul total al victimelor tragediei de la Cernobîl rămâne necunoscut în mod oficial, 25.000 de oameni ar fi murit după ce au participat la decontaminarea zonei.

Din distribuția seriei de filme HBO fac parte Emily Watson, Stellan Skarsgård, Ralph Ineson, Fares Fares, Adam Nagaitis și David Dencik. Primul episod va apărea pe 6 mai.

Urmărește tariler-ul terifiant care îți va readuce aminte de tragedia de la Cernobîl de acum 33 de ani: