Antena Căutare

Imaginile emoționante cu un curier care își făcea livrările ținând copilul în brațe. Care a fost reacția românilor când l-au văzut

Un curier a stârnit un val de reacții în mediul online după a fost filmat în timp ce făcea livrări ținând copilul în brațe. Românii nu au fost indiferenți la imaginile emoționante și au transmis mii de mesaje către firma de curierat.

Un livrator de mâncare cu o geantă portocalie
Un curier a stârnit un val de reacții în mediul online după a fost filmat în timp ce făcea livrări ținând copilul în brațe | Shutterstock

Un curier de la o firmă de curierat a reușit să stârnească o avalanșă de emoții în rândul românilor. De curând, un videoclip cu un bărbat care aștepta să preia comanda de la un fast-food cu propriul copil în brațe a făcut înconjurul internetului.

Imaginile emoționante cu livratorul au copleșit românii. De asemenea, filmulețul cu tăticul descurcăreț a devenit rapid cunoscut în mediul online, fiind publicat pe mai multe rețele sociale. Reacțiile a mii de oameni nu au întârziat să apară.

Cum a fost surprins curierul în timpul programului de muncă. Acesta își ținea în brațe băiețelul

Serviciul de curierat la cerere a devenit tot mai răspândit în România. Tot mai mulți oameni preferă să comande haine, electrocasnice, produse de casă sau mâncare direct la domiciliu, economisind timp.

Astfel, numărul livratorilor a crescut considerabil în mod special în București, unde se deplasează cu ajutorul mașinilor, bicicletelor sau scuterelor. Recent, un tătic erou pentru copilul său, care lucrează pentru o companie de curierat, a făcut furori în mediul online.

Citește și: O tânără și-a comandat mâncare și un sos de usturoi, dar când a deschis punga a rămas uluită. Peste ce a putut să dea

Curierul a fost surprins de un client la locul de muncă cu micuțul său în brațe. Bărbatul aștepta să preia o comandă de mâncare dintr-un cunoscut fast-food. Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale, iar românii au transmis o avalanșă de mesaje către firmă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Livratorul a cucerit simpatia a mii de români cu gestul său emoționant. Foarte multe persoane au apreciat sacrificiul pe care îl face bărbatul pentru copilul său.

„Cunoaște cineva persoana? Vreau să-i dau un cadou frumos!”, „Glovo România, aveți un angajat care merită o mărire de salariu”, „Alții nu plătesc nici 300 de lei pentru „a fi” tată. Tot respectul!”, „Și fostul meu soț ia copilul cu el ca să petreacă timp cu el”, „Cinste lui!” sau „Și eu îl duc cu mine la muncă”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor de pe TikTok, potrivit româniatv.net.

Cât primește un curier pentru 11 ore de muncă pe zi

Jobul de livrator este destul de căutat în ziua de astăzi, în mod special de tineri. Un lucru pe care puțini îl cunosc despre această meserie este faptul că salariul nu pare a fi deloc atractiv. Un curier primește aproximativ 200 de lei pentru o zi cu 11 ore lucrate, incluzând taxele.

„Haideți să vă arăt cât se câștigă la Glovo într-o zi bună! A trebuit să îmi dedic 11 ore și în 11 ore am lucrat efectiv 4 ore și jumătate, dar atenție, taxele sunt pe minim 8 ore. Așa a vrut Ciolacu. Am mai spus-o și o repet, contractele de muncă trebuie să fie pe minim 4 ore, demonstrând și pe propria răspundere unui inspector de la forțele de muncă.

Citește și: Cât câștigă angajații asiatici care îți livrează mâncarea la ușă. Banii nu sunt deloc mulți față de condițiile în care lucrează

Deci, tu muncești în jur de 4 ore pe zi, azi e o excepție că mi-am luat 11 ore. De regulă îmi iau mult mai puțin, adică 8-9 ore, deci nu se lucrează chiar 11 ore. Acum vă arăt cât am făcut cu toate taxele și cheltuielile. În aplicație am făcut 236 de lei, asta e o zi bună”, a povestit un utilizator pe TikTok, potrivit sursei citate mai sus.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Cu cât se vinde 1 kilogram de carne de miel cu două luni înainte de Paște. Inflația pune probleme gospodinelor... Rezultate Loto azi, 3 martie 2024. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x