Antena Căutare

In ciuda restrictiilor, angajatorii spanioli cauta in continuare romani

Potrivit ministrului Muncii, Sebastian Lazaroiu, si companiilor de recrutare, angajatorii spanioli apeleaza in continuare la firme de resurse umane din Romania.

Lazaroiu a explicat ca, in pofida restrictiilor impuse de catre Spania, piata fortei de munca de acolo are in continuare nevoie de lucratorii romani.

Motivul este foarte simplu: cetatenii spanioli nu sunt interesati sa activeze in anumite domenii si, prin urmare, angajatorii continua sa apeleze la forta de munca din Romania.

La 22 iulie, guvernul spaniol a introdus restrictii pe piata muncii in ceea ce priveste angajarile de muncitori romani. Comisia Europeana analizeaza conditiile impuse de spanioli, intrucat, desi acestora nu le este interzis sa procedeze in acest mod, trebuie totusi, in cazul in care o fac, sa aduca dovezi care sa justifice necesitatea unei astfel de masuri.

Sursa: Financiarul

Tribunalul Bucuresti: Mioara Roman poate sa ramana in vila din Primaverii... Cursuri pentru somerii cu studii superioare, intr-un proiect european de 500.000 €...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x