Antena Căutare

Patriarhia Romana vrea MONOPOL pe morti: Cei care aleg cimitirele private risca sa NU mai aiba parte de slujba

Patriarhia Romana vrea sa puna monopol pe morti! Cei care nu pot sa concesioneze sau sa cumpere un loc in cimitirele de stat vor pleca pe lumea cealalta fara slujba preotilor. Explicatia capeteniilor bisericii este halucinanta si seamana cu un comunicat de presa corporatist: cimitirele private sunt instabile economic si se pot desfiinta in orice moment.

Reprezentantii Bisericii Ortodoxe vor sa obtina anularea certificatelor de urbanism pentru agentii economici care si-au deschis cimitire private. Cei care opereaza astfel de locuri de veci le vand doar pe criterii economice. Asta spune Patriarhia.

In plus, cimitirele private pot da oricand faliment. Pentru a lupta cu privatii, Biserica va angaja si avocati. Patriarhia poate scoate la inaintare si arma folosita in razboiul contra incinerarii: Interzicerea slujbei oficiate de un preot pentru cei care aleg cimitirul privat.

Aceasta nu este prima actiune de acest gen a Bisericii. Lumanarea de Inviere trebuie cu orice pret agreata de Patriarhie. Icoanele trebuie sa fie produse intr-un atelier al Bisericii. Totul pentru ca banii, de la inmormantari, nunti, sarbatori sa ajunga in visteria Patriarhiei. Aceiasi bani care, va reamintim, sunt considerati ochiul dracului...

Mai multi martori surpriza spun ca s-au intalnit cu avocata Elodia Ghinescu, dupa disparitia ei... Jaful secolului: Tablourile furate din Olanda de cei trei romani sunt de negasit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x