Antena Căutare

Încă o șansă pentru cei care nu iau Bacalaureatul. Se pregătește legea organizării celei de-a treia sesiuni într-un an scolar!

Procentul tot mai mare de absolvenți care nu reușesc să ia examenul de Bacalaureat dă mari bătăi de cap aleșilor neamului,care vor să le dea o șansă celor peste 700.000 de români care nu au trecut examenul de maturitate

Procentul tot mai mare de absolvenți care nu reușesc să ia examenul de Bacalaureat dă mari bătăi de cap aleșilor neamului,care vor să le dea o șansă celor peste 700.000 de români care nu au trecut examenul de maturitate.

Astfel, parlamentarii vor să aducă modificări legii educației,în așa fel încât,mai mulți absolvenți să poată trece această probă,esențială pentru a își putea construi un viitor, anunță Libertatea.ro.

Concret în legea la care se lucrează de zor aleșii vor –organizarea celei de-a treia sesiuni a examenului de Bacalaureat.

Află când va fi organizată cea de-a treia sesiune a Bacalaureatului.

Localitatea din România în care orice femeie primește 2.500 de lei dacă aduce pe lume un copil. Și rezidenții primesc ba... Veste uriașă pentru bucureșteni! Ce schimbări radicale vor fi la stațiile de metrou!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x