Antena Căutare

Încă un urs lovit în plin pe un drum european. După imapct, animalul a fost aruncat în şanţul de pe marginea şoselei

În România secolului 21, animalele sălbatice sunt un pericol tot mai mare. în trafic! Tot mai multe animale ajung pe şosele aglomerate şi pun în pericol atât viaţa oamenilor, cât şi pe a lor. Încă un urs a fost lovit în plin de un autoturism, aseară, pe Drumul European 60, în Mureş.

Dacă în Harghita, în urmă cu câteva zile, autorităţile au lăsat ore în şir în agonie un animal accidentat, de data aceasta ursul, care a scăpat cu viaţă, a fost tranchilizat şi dus la zoo. Cei doi oameni din maşină au scăpat doar cu o sperietură.

Citește și:

Spectacolul cruzimii în Harghita! Ursul de 400 de kilograme încă trăia când a fost ridicat cu buldo-excavatorul

Cei doi oameni din maşină au scăpat doar cu o sperietură. Bărbatul din imagini se bucură că a scăpat cu viaţă. Atât el, cât şi soţia sa. Se întorceau de la Cluj către Braşov, când, pe Drumul European 60, aproape de localitatea Găeşti, un urs le-a ieşit în faţă. Nu a mai avut cum să-l evite, iar în impact, animalul a fost aruncat în şanţul de pe marginea şoselei.

Dacă în urmă cu câteva zile cazul unui animal accidentat şi lăsat să agonizeze ore în şir pe şosea a şocat o ţară întreagă, de data asta mobilizarea a fost mai rapidă. Medicul veterinar a constat că animalul încă mai suflă.

Ursul a fost tranchilizat şi apoi transportat în cuşcă la Grădina Zoologică din Târgu Mureş. Astăzi, medicii vor reevalua starea animalului.

Încep controale la firmele care fac deratizări și dezinsecții. Toate societățile, verificate drastic după tragedia de la... Veste excelentă! Se dau bani pentru tineri. Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x