Antena Căutare

Incendiu devastator in Sighetul Marmatiei. A fost demarata o ancheta pentru a se stabili cine se face vinovat

Iadul s-a dezlantuit de dimineata in Sighetul Marmatiei. Acoperisul unui complex comercial a luat foc, iar flacarile uriase amenintau sa se extinda si la celelalte cladiri din zona. Dupa patru ore de munca, pompierii nu stinsesera inca focarul. In tot acest timp, proprietarul a incercat sa salveze ce a mai putut din magazin. Cea mai mare parte a bunurilor s-a facut insa scrum

De dimineata, cerul s-a luminat mai devreme. Focul urias a izbucnit aproape de ora cinci. “Ieseau flacari de vreun metro, incepand din spate. Nu a durat mult, cam vreo 10-15 min si au explodat geamurile. Atunci s-a vazut flacara cum se extinde mai puternic”, povestesc martorii.

In pericol erau locuintele oamenilor, o banca si mai multe magazine din zona. In scurt timp, oamenii au fost nevoiti sa iasa din case. Nici dupa trei ore pompierii maramureseni nu reusisera sa stinga incendiul ce se manifesta cu mare violenta. “Interventia a fost extrem de dificila din cauza invelitorii de tabla si din cauza accesului greoi la locul focarului”, a explicat plutonierul major Florin Cociota de la ISU Maramures.

Mobila, hainele, vesela si toate produsele din magazin s-au facut scrum. Proprietarul a apucat sa salveze doar o mica parte din ele. Ancheta urmeaza sa puncteze cine se face responsabil si care au fost cauzele incendiului.

SOCANT! Un elev al unui liceu din Baia Mare a fost injunghiat pe holurile scolii de un coleg... Descoperire socanta in judetul Galati! 200 de cadavre de cai au fost gasite intr-o rapa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x