Antena Căutare

Incendiu provocat de un calorifer defect în Galați. Peste 20 de persoane au fost evacuate

În umră cu puțin timp, în Galați, 18 persoane au fost evacuate, alte trei au fost intoxicate cu fum şi una a suferit un atac de panică. La fața locului au fost trimise două autospeciale, o autoscară, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Incendiu provocat de un calorifer defect în Galați. Peste 20 de persoane au fost evacuate
Incendiu într-un bloc din Galați

Detașamentul de Pompieri Galați a fost solicitat, luni seară, să intervină la un incendiu izbucnit într-un apartament din blocul U2 de pe strada Strungarilor.

Ambulanţa paramedicilor SMURD a acordat primul ajutor pentru două persoane vârstnice, intoxicate cu fum, iar ambulanţa SJA a acordat îngrijiri pentru alte două persoane - una intoxicată cu fum şi alta care a suferit un atac de panică.

”Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor pentru două persoane vârstnice, intoxicate cu fum. De asemenea, alte două persoane, una intoxicată cu fum și una cu atac de panică, au primit îngrijiri medicale de la echipajul medical de la Serviciul Judeșean de Ambulanță. Toate cele patru persoane sunt în afara oricărui pericol și au refuzat transportul la spital”, a declarat Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt de la ISU Galați.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul, dar bunurile din camera în care au izbucnit flacările au fost distruse. Totodată, din cauza temperaturii foarte ridicate, tâmplăria de la apartamentul situat la etajul superior a fost deteriorată.

Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind efectul termic produs de un calorifer defect. Uleiul fierbinte care s-a scurs din calorifer a intrat în contact cu materialele textile aflate în dormitor, iar incendiul a distrus întreaga încăpere şi a degradat restul apartamentului.

Surse: agerpres.ro și viata-libera.ro

Citește și:

Ultimă oră! Incendiu în Centrul Vechi din București - Video

Imagini sfâșietoare! Pericol biologic pentru România, după ce nava cu 14.000 de oi s-a răsturnat în Constanța! Ce anunță... Laurențiu Duță, solistul de la 3 Sud Est, schimbă legea după ce a fost la un pas de moarte. Ce obligații au cei care vân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x