Antena Căutare

INCENDIU puternic în miezul nopții, la o pensiune! Turiștii au trăit clipe de coșmar

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de marți spre miercuri, într-o pensiune din localitatea Ciuta, în timp ce turiștii cazați acolo dormeau.

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de marți spre miercuri, într-o pensiune din localitatea Ciuta, în timp ce turiștii cazați acolo dormeau.

Pompierii buzoieni au acţionat timp de câteva ore pentru stingerea unui incendiu, cu 4 autospeciale cu apă şi spumă. Flăcările au mistuit mansarda şi etajul clădirii, precum şi restaurantul de la parter.

Focul a izbucnit pe la ora 4 dimineaţa şi a luat prin surprindere persoanele care dormeau. Patronii pensiunii au anunţat turiştii şi au sunat după ajutor la 112.

Cei 12 turişti care erau cazaţi au fost evacuaţi de proprietarii pensiunii, iar ompierii urmează să afle cauza incendiului, potrivit adevarul.ro.

Pensiunea este construită pe structură de lemn - ceea ce a favorizat extinderea flăcărilor la întreaga clădire.

Panică într-un tren pe ruta Suceava! Călătorii, speriați că într-un vagon s-ar afla o bombă. Ce au găsit polițiștii?... SCANDAL la o școală din Gorj! O profesoară este acuzată că își terorizează elevii! I-ar fi amenințat cu un ciocan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x