Antena Căutare

Avertizare RO-ALERT: Incendiul din Capitală este periculos! Ce trebuie să facă oamenii! „Luați măsuri...”

Incendiu puternic în zona Pipera din Capitală, în cursul zilei de vineri! A fost emis mesaj RO-ALERT și sute de oameni au fost evacuați!

Incendiu puternic în zona Pipera din Capitală, în cursul zilei de vineri! A fost emis mesaj RO-ALERT și sute de oameni au fost evacuați!

INCENDIU HALĂ PIPERA. O hală aflată în nordul Capitalei a fost cuprinsă de flăcări, vineri, în zonă fiind degajări mari de fum, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

INCENDIU HALĂ PIPERA. Potrivit sursei citate, hala, care în prezent arde în întregime, este situată pe strada Biharia din sectorul 1.

INCENDIU HALĂ PIPERA. IGSU a emis un mesaj RO-ALERT: "Incendiu la o hală industrială din strada Biharia, sector 1, cu degajări masive de fum. Ocoliţi zona, eliberaţi căile de acces în zonă pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie".

Sursa: Agerpres

Aeroportul Otopeni anunţă modificări ale fluxurilor rutiere de acces, în urma demarării de către CFR a lucrărilor pentru... Incendiu puternic în Capitală! De ce nu pot intra pompierii ca să stingă flăcările! Pericol uriaș!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x