Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Un șofer, bătut în timp ce vorbea cu un polițist, după ce a sunat la 112! A urlat de durere la urechea lui! Reacția agentului, REVOLTĂTOARE! „Haideți, domnule!” – Audio  

Un şofer de autobuz din Sibiu, care a fost urmărit în trafic şi atacat de rudele unei femei căreia i-a spus să nu mai stea în mijlocul străzii, a sunat la 112 pentru a cere ajutor, dar în zadar. Agentul care i-a preluat apelul a avut o reacție incredibilă, deși l-a auzit pe bărbat țipând.

Un şofer de autobuz din Sibiu, care a fost urmărit în trafic şi atacat de rudele unei femei căreia i-a spus să nu mai stea în mijlocul străzii, a sunat la 112 pentru a cere ajutor, dar în zadar. Agentul care i-a preluat apelul a avut o reacție incredibilă, deși l-a auzit pe bărbat țipând.

Poliţiştii nu au reuşit să-l găsească pe şofer, deşi acesta le-a dat adresa exactă.

Ca si cum nu ar fi fost suficient, şoferul a fost bătut chiar în timp ce vorbea cu poliţistul care preluase apelul de la 112.

Deşi bărbatul a țipat de durere sub ploaia de lovituri, agentul a rămas impasibil şi nu a reacționat la ceea ce a auzit, potrivit turnulsfatului.ro.

Evenimentele s-au derulat cu câteva minute înainte de ora 13:00 a zilei de miercuri, 4 septembrie. Pe strada Podului, înspre ieșirea din Sibiu, circula autobuzul cu numărul 10, condus de Florin Florescu. "Pe acea stradă sunt ample lucrări la canalizare acum. La un moment dat, o doamnă de etnie romă era pe mijlocul străzii. Oamenii au strigat să se dea la o parte, dar nu cred că femeia a priceput despre ce este vorba. Când am ajuns și eu în dreptul ei i-am strigat să se dea la o parte, să nu fie lovită de autobuz", descrie Florin Florescu.

„Șoferul de la Tursib a sunat la 112 spunând că este urmărit de un microbuz alb și îi este teamă că atunci când va ajunge în capăt de linie va fi agresat fizic. Se pare că până să ajungă echipajul a fost agresat. Cert este că la scurt timp mașina a fost identificată în trafic, cu ambii bărbați înăuntru. Deoarece șoferul a depus plângere, cei doi sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe. În condițiile în care a fost deschis dosar penal, nu se mai impune deocamdată aplicarea unei sancțiuni contravenționale”, arată reprezentanții IPJ Sibiu.