Antena Căutare

Informații bombă în cazul Luizei. Numărul fetei, activ acum două zile! Cartela, localizată la Arad, unde s-ar afla fiii lui Dincă

Informații bombă în cazul Luizei Melencu! Unul dintre numerele de telefon ale adolescentei a fost activat acum două zile, pe Snapchat. Surse apropiate anchetei a dezvăluit că, la DIICOT, a fost anunțată inclusiv adresa la care s-ar fi aflat cartela, mai exact, în județul Arad.

Informații bombă în cazul Luizei Melencu! Unul dintre numerele de telefon ale adolescentei a fost activat acum două zile, pe Snapchat. Surse apropiate anchetei a dezvăluit că, la DIICOT, a fost anunțată inclusiv adresa la care s-ar fi aflat cartela, mai exact, în județul Arad, în aceași județ în care locuiesc doi dintre copiii lui Gheorghe Dincă.

„Am fost anunțat că unul dintre numerele ei de telefon a fost localizat undeva, într-o zonă a Aradului. Asta înseamnă că, pur și simplu, acel număr funcționează. Din punct de vedere legal, procurorii m-au asigurat că acele numere sunt blocate, nu se joacă nimeni cu ele sau n-au fost redistribuite”, a declarat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

Familia lui Gheorghe Dincă, întâlnire secretă în ziua în care Alexandra Măceșanu a fost răpită? Un martor a rupt tăcerea, iar informațiile oferite de acesta demonstrează că rudele lui Dincă au mințit atunci când au fost întrebate unde se aflau în ziua în care adolescenta a dispărut din Caracal.

Ultimă oră! Sora Luizei Melencu, audiată de procurori! Ce detalii importante vor să afle de la ea

„Azi aflai că ei, la ora șase, pe 24, când ziceau că au trecut că s-au grăbit să se ducă la Dăbuleni, la ora șase bea cafea cu fratele ei. Fata lui Dincă, Dana.(...) Au declarat că nu au trecut pe la taică-su, că se grăbeau foarte tare. Au mințit. Dacă vă duceți să verificați, dar eu ștu dacă aia...că au fost clienți la masă. Au băut cafea...Precis mi-a spus că dimineața, la ora șase, erau acolo la bar, beau cafea. Acolo, în cartierul HCC. I-a văzut, s-au salutat și atât. În persoana asta am încredere totală”, a declarat martorul.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, vrea să candideze la prezidențiale: ”Fac apel la dvs. să strângem semnături!”

La Sinteza Zilei, fiica lui Gheorghe Dincă a declarat:„Eram în interes de serviciu. Am fost la Dăbuleni pentru a achiziționa niște nuci. Urma să revin la Arad într-un timp foarte scurt, la șase trebuia să îmi vină cineva la firmă. Eram deja în întârziere”. Fiica lui Gheorghe Dincă susține că a plecat împreună cu fratele ei și cu o angajată. Mai multe detalii despre acest subiect, puteți citi aici.

Sursa: Antena 3

Prefectul Capitalei, despre incendiul de la un depozit din nordul Bucureştiului: Focul este localizat, dar în schimb nu ... Anunț de ultimă oră despre incendiul izbucnit în dezpozitul din București: ”Focul va fi stins, cel mai probabil, mâine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x