Antena Căutare

Informații ȘOC despre accidentul soților drogați. Secretul tulburător pe care bărbatul tocmai îl aflase, deși erau căsătoriți de trei ani: "A mușcat-o de urechi"

Se pare că bărbatul a înebunit de furie când a aflat că femeia mai avea un copil despre care nu îi spusese niciodată nimic.

Se pare că bărbatul a înebunit de furie când a aflat că femeia mai avea un copil despre care nu îi spusese niciodată nimic.

În referatul de arestare preventivă se arată că femeia a fost bătută și mușcată de soțul acesteia, iar acesta, ca să scape, s-a ascuns în toaleta unui hotel.

Magistrații au decis vineri să mențină arestul preventiv pentru bărbatul care a accidentat în mod intenționat alte autoturisme la semafor.

Noi schimbări pentru șoferi! Ești prinș cu ITP-ul expirat? Riști un dosar penal și mai mult de atât. Când va intra noua ... Zi neagră pentru bugetul românilor. Banca Naţională a făcut anunțul pe care nimeni voia să-l audă: urmează un val catast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x