Antena Căutare

Îngheţata, desertul periculos, mai ales pentru copii! Cele mai dăunătoare sunt cele cu aromă de fructe: Ce a descoperit Protecția Consumatorului

Răcoritoarea îngheţată din magazine şi de la colţ de stradă este curat pericol pentru toată lumea, mai ales pentru copii! Cei de la Asociaţia Pro Consumatorului au cântărit ingredientele din mai multe sortimente şi avertizează în legătură cu cantităţile mari de zahăr din compoziţie.

Răcoritoarea îngheţată din magazine şi de la colţ de stradă este curat pericol pentru toată lumea, mai ales pentru copii!

Cei de la Asociaţia Pro Consumatorului au cântărit ingredientele din mai multe sortimente şi avertizează în legătură cu cantităţile mari de zahăr din compoziţie, dar vorbesc şi despre ingredientele artificiale pe care le înghit copii noştri odată cu desertul rece.

Cele mai periculoase feluri de îngheţată sunt cele cu aromă de fructe. În ele s-au găsit substanţe care pot provoca şi sindromul ADHD la cei mici.

Degustarea care îi încântă terbil pe cei doi copii este de fapt un experiment. Un ONG a analizat recent peste 64 de tipuri de îngheţată din comerţ, iar datele arată că în 100 de grame de produs se regăsesc, în medie, aproape 35 de grame de zahăr adăugat. Într-o lingură de ceai încap 4 grame de zahăr asta înseamnă că un pahar de îngheţată are 9 linguri de zahăr. Am expus paharele în parc, la vederea copiilor şi le-am testat. reacţia.

În plus, 90% din sortimentele de îngheţată din România conţin aditivi sau ingrediente artificiale care pot provoca afecţiunui grave mai ales dacă produsul este consumat de copii la vârste fragede

Tradiţii şi obiceiuri de Sfânta Maria. Ce NU este bine să faci în această zi de mare sărbătoare: Regula pe care nicio fe... Spui "La mulţi ani!" celor dragi de Adormirea Maicii Domnului? Iată de ce acest obicei este unul greşit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x