Antena Căutare

Instagram și Facebook se alătură în lupta împotriva propagandei comerciale de pe urma coronavirusului

Facebook și Instagram au luat o decizie în premieră, în contextul epidemiei de coronavirus: Potrivit anunțului oficialm reclamele la măști vor fi blocate.

Instagram și Facebook se alătură în lupta împotriva propagandei comerciale de pe urma coronavirusului
facebook și Instagram vor monitoriza reclamele la măști medicale, în speranța de a limita propaganda comercială de pe urma unei isterii la nivel global

Decizia platformelor facebook și Instagram vine ca urmare a încercărilor repetate de a obține profit de pe urma vânzărilor de măști pe fondul isteriei generate de coronavirus.

Citește și: Coronavirus în România - LIVE TEXT. Peste 50 de români în carantină. Noi schimbări la metrou

„Monitorizăm COVID-19 cu mare atenţie şi vom face actualizările necesare ale politicii noastre dacă vedem că oamenii încearcă să speculeze această urgenţă medicală globală”, a declarat directorul de product management al Facebook, Rob Leathern, conform Mediafax.

Citește și: "Putem mări prețul ori de câte ori dorim." Comercianții lasă la o parte orice jenă

Măsura de blocare a reclamelor la măşti va fi pusă în aplicare în zilele următoare pe cele două platforme de social media. În acest moment, la nivel mondial, s-au înregistrat peste 114.400 de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus și peste 4.020 de morți.

Deputatul Ungureanu: La Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, personalul merge în curte în echipamentul de clinică şi trans... Decizie uriașă pentru părinții care își țin copiii acasă, din cauza coronavirusului! Ce ajutor ar putea primi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x