Antena Căutare

S-au rupt norii în Sfântu Gheorghe! Ploile torențiale care au căzut în doar câteva minute au inundat mai multe străzi din oraș

Mai multe străzi din municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, au fost acoperite de ape, în urma unei ploi torenţiale. În unele zone, straturi subţiri de grindină au acoperit pământul.

Mai multe străzi din municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, au fost acoperite de ape, în urma unei ploi torenţiale. În unele zone, straturi subţiri de grindină au acoperit pământul.

Vineri seara, în municipiul Sfântu Gheorghe a plouat torenţial, iar apa adunată a acoperit mai multe străzi.

În unele zone, straturi subţiri de grindină au acoperit pământul.

ISU Covasna a informat că pompierii au fost solicitaţi să intervină în mai multe locaţii din municipiul Sfântu Gheorghe. Astfel, militarii au acţionat cu cinci motopompe pentru evacuarea apei din opt subsoluri afectate de inundaţii, scrie Mediafax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reprezentanţii ISU Covasna au precizat că nu au fost solicitaţi să intervină în alte localităţi ale judeţului, în afara municipiului Sfântu Gheorghe.

Judeţul Covasna a fost, până la ora 17.20, sub cod portocaliu de ploi puternice, cantităţile de apă anunţate de meteorologi fiind între 40 şi 50 l/mp. Totodată, judeţul se află pînă la ora 23.00 sub cod portocaliu de inundaţii.

UPDATE: ULTIMĂ ORĂ! Unul dintre bărbaţii scoşi inconştienţi din râul Dâmboviţa a murit... Natura se dezlănțuie în următoarele ore! A fost emisă o nouă avertizare de tip COD GALBEN de ploi torențiale! Iată județ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x