Antena Căutare

Ionuț Marinescu, veteran de război, a murit cu zile! Plimbat prin spitale, lăsat să aștepte 10 ore. S-a prăpădit cu o zi înainte să împlinească 36 de ani

Caporalul Ionuț Marinescu a murit cu o zi înainte să împlinească 36 de ani. Și-a petrecut ultimele zile din viață fiind pasat de la un spital la altul. A așteptat zece ore într-o Cameră de Gardă. Acum, soția și copiii lui se pregtesc de înmormântare, în timp ce medicii caută o cauză a morții tânărului militar.

Ionuț Marinescu, veteran de război, a murit cu zile! Plimbat prin spitale, lăsat să aștepte 10 ore. S-a prăpădit cu o zi înainte să împlinească 36 de ani Galerie
Caporalul Ionuț Marinescu | observator.tv

Tragedie în Ajun pentru familia unui marinar militar. Un veteran de război a murit, după ce a fost plimbat prin mai multe spitale din oraș și a așteptat zece ore ca să fie consultat.

Caporalul Ionuț Marinescu, de pe fregata Regele Ferdinand, a încetat din viață cu doar o zi înainte să împlinească 36 de ani. Militarul era suspect de hepatită, dar medicii infecționiști i-au spus că nu este bolnav.

Soția și copiii lui Ionuț se pregătesc acum pentru înmormântare, iar camarazii săi au lansat un apel pe facebook pentru ajutorarea familiei îndoliate. Ei și-au amintit cum în trecut, ministrul, de atunci, al Apărării, Mihai Fifor, intervenise pentru ca fiica militarului, care era în marș cu nava, să fie tratată de urgență, după ce se îmbolnăvise brusc.

Și-au privit bebelușul murind, după ce medicii i-au trimis acasă de două ori: „N-are nimic, e doar puțin răcit”

Potrivit corespondentului Antena 3, cauza morții militarului nu a fost încă stabilită. În ultimele zile, spun apropiații, a fost plimbat de la un spital la altul.

Inițial, Ionuț Marinescu ar fi cerut ajutorul la Spitalul Militar din Constanța, pentru ca mai apoi să fie trimis la Camera de Urgențp a Spitalului Județean. Aici ar fi fost ținut aproape zece ore, pentru analize și diferite investigații. În final, a fost trimis la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, medicii suspicionând un diagnostic de hepatită.

„Eu l-am făcut, eu îl omor!” - Și-a sfârtecat bebelușul de doar trei săptămâni, pentru că Andreea, iubita lui, n-a vrut să facă amor cu el

Ionuț a fost internat la Infecțioase, dar diagnosticul nu s-ar fi confirmat. După câteva zile, militarul a cerut să meargă acasă pentru a-și putea sărbtori ziua de naștere alături de familie.

Nu a apucat să iasă din spital. Câteva minute mai târziu, Ionuț era mort.

Cauza morții militarului va fi stabilită în urma autopsiei.

Sursa: Antena 3

Un tânăr a murit, altul se zbate pentru a supraviețui, dintr-o prostie! Cei doi prieteni au încercat să facă acrobații c... Adolescentă dispărută la Arad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x