Antena Căutare

Jaf armat la o banca din Constanta. Hotii au fugit cu aproximativ 2.000 de lei

O banca din Constanta a fost scena unui jaf armat. Doi barbati cu cagule pe fata au amenintat angajatii cu o arma, fugind cu aproximativ 2000 de lei, anunta televiziunile de stiri. Incidentul a avut loc in jurul orei 17:00. Din primele informatii se pare ca nu exista victime.

Jaful a avut loc la o sucursala a Intesa Sanpaolo Bank de pe strada Dezrobirii din municipiul Constanta.

Profitand de faptul ca se apropia ora de inchidere, iar majoritatea angajatilor erau deja plecati, hotii au dat lovitura.

Potrivit reprezentantilor Politiei Constanta, in momentul atacului in banca se aflau unul dintre directori, doua casiere si un client, conform Mediafax.

Conform sursei citate, cei doi atacatori, care aveau fetele acoperite, au mers direct la una dintre casiere, aceasta declarandu-le anchetatorilor ca barbatii aveau doua pistoale cu care au amenintat-o.

Cei doi i-au cerut femeii toti banii pe care ii avea, iar aceasta a luat dintr-un sertar suma de 2.000 de lei, pe care le-a dat-o atacatorilor.

Mai multe echipe de criminalisti, procurori si politisti sunt la fata locului si preleveaza amprente, iar orasul este impanzit de filtre ale oamenilor legii.

Arges: Ambulante tinute in garaje pentru ca angajarile la stat sunt blocate... Aproximativ 200 de angajati ai Portului Constanta au protestat fata de introducerea unei taxe auto de acces...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x