Antena Căutare

Johnny Raducanu va fi inmormantat maine, la Manastirea Cernica

Johnny Raducanu ne-a parasit ieri. A plecat pentru totdeauna dintre noi. Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Johnny Raducanu a fost depus marti, in jurul orei 11.25, la Biserica Sf. Silvestru din Bucuresti, informeaza Mediafax. Acesta a fost adus apropiatii fostului mare jazzman, printre care se numara si Voicu Radescu, directorul Green Hours.

Parintele jazz-ului romanesc a murit ieri, la 79 de ani. Apropiatii spun ca in ultma vreme era tot mai amarat: nu se mai simtea iubit si apreciat de publicul lui. Ultima dorinta a maestrului a fost sa aiba o inmormantare discreta si decenta.

Acesta va fi inmormantat maine la manastirea Cernica. De multa vreme suferea de diabet si de probleme cardiace.

Persoanele apropiate pot sa-i aduca un ultim omagiu muzicianului, inainte de inmormantarea prevazuta sa aiba loc miercuri, la cimitirul Manastirii Cernica.



Muzicianul Johnny Raducanu a murit luni dimineata, la varsta de 79 de ani, dupa cum a declarat la momentul respectiv Ion Caramitru, directorul Teatrului National Bucuresti (TNB). Ion Caramitru, aflat in strainatate, a spus ca Johnny Raducanu "era foarte bolnav", insa se afla acasa cand a survenit decesul.

Totodata, coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a declarat ca un echipaj medical a fost solicitat luni, in jurul orei 10.00, la locuinta din Capitala a lui Johnny Raducanu. Echipajul SMURD a constatat ca Johnny Raducanu a suferit un stop cardio-respirator si a inceput manevrele de resuscitare, insa fara rezultat, la ora 11.00 fiind declarat decesul.

Familia lui Johnny Raducanu doreste discretie in privinta ceremoniilor de inmormantare a muzicianului, intrucat artistul a cerut acest lucru pe patul de moarte, a declarat luni Adrian Iorgulescu, presedintele Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania (UCMR).



VIDEO! Scandal la morga: Familia voia sa ia cadavrul acasa, fiind convinsi ca ruda lor traieste... Perchezitii in patru judete: Vizata, o retea suspectata de evaziune fiscala si contrabanda cu alcool...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x