Antena Căutare

Judecatorii Lidia Barbulescu si Mircea Aron de la instanta suprema, alesi pentru CSM

Judecatorii Lidia Barbulescu si Mircea Aron au fost alesi, luni, de catre adunarea generala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), ca reprezentanti ai instantei supreme in viitorul Consiliu Superior al Magistarturii.

Judecatoarea Lidia Barbulescu de la Sectia comerciala - fost vicepresedinte al ICCJ si actual membru al CSM - a primit 69 de voturi, in timp ce Mircea Aron a obtinut 62 de voturi, iar judecatoarea Gabriela Barsan, presedintele Sectiei de contencios administrativ, 51 de voturi.

Adunarile generale ale judecatorilor si procurorilor pentru alegerea membrilor Consiliului Superior al Magistraturii au inceput, luni, 13.00, in urma acestora urmand a fi desemnati cei 11 noi membri in Consiliu.

La curtile de apel, tribunale si judecatorii, precum si la parchetele de pe langa aestea s-a incheiat votarea, rezultatele fiind centralizate la Autoritatea Electorala Permanenta.

Consiliul Superior al Magistraturii a validat, in 21 octombrie, lista candidatilor inscrisi in alegerile pentru desemnarea viitorilor membri ai forului, intre acestia numarandu-se Lidia Barbulescu, Dan Lupascu, Cristian Deliorga si Dan Chiujdea, actuali membri care doresc un nou mandat.

Tot articolul, in Jurnalul National

Trio pentru CSM: Lupascu, Serban, Dumbrava... UPDATE! Un MIG-21 Lancer s-a prabusit langa baza de la Campia Turzii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x