Antena Căutare

Judetul Botosani, paralizat de viscol si ninsoare!

Iarna nu iarta. Viscolul a blocat in aceasta dimineata aproape tot judetul Botosani. Oamenii din peste 25 de masini au ramas captivi pe drumul national Iasi-Vaslui din cauza ninsorii abundente si a vantului puternic. Meteorologii nu vin deloc cu vesti linistitoare. Un nou cod galben pentru ninsori si viscol a fost emis.

Iadul alb a pus stapanire, in aceasta dimineata pe drumul care leaga Vaslui de Iasi. Cateva zeci de soferi au ramas blocati cu masinile in zapada viscolita. Asa ca autoritatile judetene au inchis drumul circulatiei. Si au trimis utilajele la lucru.

Daca vremea nu se va mai domoli, autoritatile ar putea inchide si alte drumuri. Asa ca o femeie insarcinata, din Faurei, judetul Neamt, a cerut sa fie dusa la spital. Tanara asteapta tripleti si i se apropie sorocul. O freza deschide drumul salvarii care o va duce pe femeie la spital. Un alt echipajal ambulantei a ramas insa inzapezit in timp ce incerca sa ajunga la un pacient care suferise o hemoragie.

Nici in judetul Botosani nu e mai bine. Zona este aproape blocata. Astazi doar doua drumuri nationale mai erau deschise. Asa ca mai multi soldati au fost trimisi sa de a la lopata. Acestia ar trebui sa ajunga la Saveni unde o femeie insarcinata are grave probleme de sanatate.

Probelemele incepusera inca de noaptea trecuta in judetul Suceava. Ninsorile abundente si vantul care sufla cu pana la 90 de kilometri pe ora au pus la grea incercare soferii.

Meteorologii au emis astazi un nou cod galben pentru ninsori si viscol. Avertizarea este valabila pentru cea mai mare parte a Moldovei si Carpatii Orientali. Specialistii spun ca se va depune un nou strat de zapada si vantul va bate si cu 60 de km pe ora. In sudul si in sud vestul tarii va ploua sau va ninge slab.

Campania "Vreau sa ajut!" Rebeca, diagnosticata cu hemangiom facial drept... Nenorocire in nordul Moldovei! Patru judete sunt paralizate complet din cauza ninsorilor abundente ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x