Antena Căutare

Justiția îl iartă pe tatăl care și-a violat fiica imobilizată într-un scaun cu rotile. Copila a adus pe lume un bebeluș, la doar 13 ani

Are deficiențe psihice și este imobilizată într-un scaun cu rotile. A devenit victima propriului tată. Bărbatul a profitat de lipsa de apărare a copilei și a violat-o. Drama a ieșit la lumină abia după ce fata a născut. Acum, justiția a hotărât că bărbatul va sta mai puțin în spatele gratiilor.

Justiția îl iartă pe tatăl care și-a violat fiica imobilizată într-un scaun cu rotile. Copila a adus pe lume un bebeluș, la doar 13 ani
Copilă în scaun cu rotile, abuzată de concubinul mamei sale

Era tată pentru o fată cu probleme grave de sănătate. Trebuia să fie cel care o apăra de orice pericol. În schimb, bărbatul din Dâmbovița s-a transformat în torționarul propriei copile. A profitat de faptul că era imobilizată la pat, cu probleme psihice, și a violat-o. De trei ori, reiese din dosar.

Nimeni nu a știut de drama fetei. Și nici nu ar fi aflat, dacă adolescenta, în vârstă de 13 ani, nu ar fi ajuns la Maternitatea din Târgovişte, în februarie 2019, în travaliu. Așa au intrat pe fir anchetatorii.

Acum, bărbatul și-a primit sentința definitivă. După ce fusese condamnat la opt ani de închisoare de Judecătoria Târgoviște, Curtea de Apel Ploiești i-a admis apelul și a decis să-i reducă pedeapsa la doar șase ani. Decizia instanţei ploieştene este definitivă.

I-a luat picioarele, i-a distrus viitorul, acum își bate joc de ea, cu „ajutorul” justiției române: „Asta vor!”

Abuzată de cel care trebuia să aibă grijă de ea

Fetița de doar 13 ani ar fi fost abuzată de partenerul de viață al mamei timp de un an de zile, însă de teamă nu a spus nimic. Sarcina a fost descoperită abia după șase luni de zile, după ce mama ei s-a plâns că este prea „grasă și nu o mai poate ridica în brațe”.

Copila, împreună cu mama, concubinul acesteia și cei cinci frați erau cazați într-un centru de îngrijire al Primăriei Târgoviște, iar cazul este cu atât mai grav, cu cât nimeni nu a sesizat drama trăită de aceasta.

Minune înainte de Crăciun. O copilă a făcut primii ei pași, la zece ani! Prietenii și rudele ei, gest extraordinar pentru micuța condamnată la suferință: „A plâns de fericire”

Sarcina a fost descoperită în la mijlocul lunii ianuarie, iar la începutul lunii februarie, fetița a născut. Atunci, ea a declarat că tatăl copilului este chiar partenerul de viață al mamei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din luna noiembrie 2017, aceasta împreună cu familia (mama, concubinul și 5 frați cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani ) locuiește în Centrul de Servicii Sociale Sfânta Maria, aflat în subordinea Primăriei Târgoviște. Înainte stăteau într-un spațiu insalubru, iar Primăria le-a oferit această soluție locativă.

Elevii cer ore și materii mai puține la școală! Răspunsul neașteptat venit din partea Academiei Române... Carne ţinută pe jos, în ligheane, iar apoi gătită pe trotuar la un Târg de Crăciun din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x