Antena Căutare

Klaus Iohannis, mesaj pentru forțele de ordine de la frontieră: Fiți vigilenți! Intervenția voastră rapidă și fermă poate salva vieți!

Președintele Klaus Iohannis a transmis un îndemn la vigilență forțelor de ordine de la punctele de trecere a frontierei, în declarația sa de la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, mesaj pentru forțele de ordine de la frontieră: Fiți vigilenți! Intervenția voastră rapidă și fermă poate salva vieți!
Mesajul lui Klaus Iohannis pentru forțele de ordine de la frontiere | Presidency

Iohannis a subliniat că este misiunea acestora să asigure respectarea legilor și a ordonanțelor militare impuse pe teritoriul României.

Citește și: Klaus Iohannis, apel către Diaspora: Nu veniți anul acesta acasă de Sărbători!

”Vreau să fac un apel special și către forțele de ordine, inclusiv cele din punctele de trecere a frontierei. Misiunea voastră este de a-i proteja pe cetățenii României și aceasta înseamnă, în aceste zile, să asigurați cu fermitate respectarea legilor și a ordonanțelor militare. Fiți vigilenți! Intervenția voastră rapidă și fermă poate salva vieți!”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: Klaus Iohannis: Urmează săptămâni critice. Nimeni nu va fi cu adevărat în siguranță până nu vom fi cu toții în siguranță!

”Contez pe voi să vă onorați cu responsabilitate această datorie și vă mulțumesc pentru sacrificiile pe care le faceți!”, a mai spus președintele Iohannis.

Cum va circula metroul în noaptea de Înviere? Anunț de ultimă oră de la Metrorex... Nelu Tătaru: Am constatat discrepanţe între raportări la nivel central şi între distribuirea acelor medicamente şi neces...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x