Antena Căutare

Klaus Iohannis, poză din copilărie. De 1 iunie președintele României a publicat o fotografie de la vârsta de 17 ani

De 1 iunie, Klaus Iohannis a făcut publică o fotografie cu el de când avea 17 ani și era pe băncile școlii. Cum arăta președintele României în copilărie.

Președintele României Galerie
Klaus Iohannis | Hepta

Klaus Iohannis a celebrat Ziua Internațională a Copilului prin publicarea unei fotografii de când era un elev. Acesta avea doar 17 ani și era îmbrăcat în costum: "Amintire din copilărie #17ani #1Iunie #ZiuaCopilului", a scris șeful statului.

Președintele României a primit numeroase mesaje și urări de bine de la cetățeni: "Sănătate multă domnule Președinte", "Ați fost un fecior foarte frumos!", "Respect pentru domnul președinte Klaus Iohannis!", au fost doar câteva dintre comentariile primite. De asemenea, urmăritorii contului oficial al lui Klaus Iohannis au remarcat că nu zâmbea în fotografie, ba chiar are o privire extrem de serioasă.

Klaus Iohannis, poză din copilărie

Klaus Iohannis a semnat pe 16 noiembrie 2016 decretul privind promulgarea legii prin care ziua de 1 iunie a devenit sărbătoare legală, în care nu se lucrează. Astfel că din anul 2017, 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, este zi nelucrătoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ziua Internațională a Copilului 2022

Ziua copiului se sărbătorește în mai toate tarile lumii, astfel devenind Ziua Internațională a Copilului. În Romania această zi se sărbătorește pe 1 iunie, zi libera prin lege.

Prima dată această zi a fost menționată la Geneva, la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor, în august 1925. La această întâlnire 54 de reprezentanți din țări diferite au adoptat Declarația pentru Protecția Copilului.

Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite(UNICEF), în anul 1954, a emis o recomandar în care fiecare stat era rugat să instaureze o zi numită „Universal Children’s Day” – Ziua Copilului.

Citește și: 1 iunie, Ziua Copilului: cele mai frumoase citate despre copii, pentru părinți

În America Latina, desi data diferă de la o tara la alta, copii trimit scrisori spre "lumi îndepărtate" prin care îndeamnă la bucurie și iubire. La mii de kilometri distanta, cetățenii din Rusia pun accentul pe modul în care viitorii conducători vor trebui să gestioneze tara, iar zeci de parade și concerte sunt organizate pentru că cei mici să se simță cu adevărat mari.

Citește și: 1 iunie, Ziua Copilului. Cele mai frumoase poze publicate de vedete cu micuții lor

Din Mongolia și până în Ecuador, copii primesc cadouri și dăruiesc, în schimb, multe zâmbete celor cărora le datorează fericirea. E o zi în care fiecare om pune umărul pentru a îmbunătăți calitatea vieții. Începând cu un simplu sărut, dăruit "la pachet" cu o ciocolata dulce, fiecare gest contează.

Cea mai puternică rugăciune pentru copii. Aduce ajutor imediat în orice moment al anului, inclusiv de 1 Iunie. Ce să ros... Sorin Oprescu a plătit ca să scape de arestul din Grecia. Ce sumă a dat magistraților eleni drept garanție că nu va pără...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x