1 iunie, Ziua Copilului. Cele mai frumoase poze publicate de vedete cu micuții lor

De Ziua Copilului, care se celebrează de 1 iunie, vedetele au profitat de ocazie pentru a se mândri cu micuții lor. Acestea le-au transmis mesaje emoționante, care au fost însoțite de imagini cu sărbătoriții zilei.

De Ziua Copilului, care se celebrează de 1 iunie, vedetele au postat imagini cu copiii lor

Dana Budeanu, Horia Brenciu, Adina Buzatu, Roxana Vancea, Valentina Pelinel sunt doar câteva dintre vedete de la noi care au urcat imagini pe internet cu ai lor copii de 1 Iunie.

Ce fotografii cu postat vedete cu micuții lor, de Ziua copilului, pe rețelele sociale

De la colaje, la imagini amuzante și ipostaze emoționante, părinții din showbiz-ul românesc s-au întrecut în fotografii și mesaje care mai de care mai impresionante. Iată ce capturi au urcat vedetele pe rețelele sociale de 1 Iunie, Ziua Copilului:

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a ales să posteze un colaj cu cei trei copii ai săi cu Cristi Borcea. ”Toti copiii sunt îngerași🥰 La mulți ani, suflete frumoase și inocente, să luminați viețile familiilor voastre în fiecare zi cu magia voastră ❤️🤍”, a notat ea la descrierea imaginii.

Dana Budeanu

Dana Budeanu ezită să arate fețele gemenelor sale, însă, pe conturile sale de socializare se găsesc mai multe imagini, care le înfățișează pe copile de la spate. Și de Ziua Copilului, creatoarea de modă a postat o fotografie, care pare realizată într-o vacanță, și în care micuțele sunt îmbrăcate la fel.

Descrierea este aceeași cu care vedeta i-a obișnuit pe urmăritorii săi: ”doar în urma pașilor lor…”, a scris ea.

Sore

Sore a ales să celebreze Ziua Copilului cu un filmuleț ce o arată pe fetița sa, Erin, în culisele unei ședințe foto.

”La mulți ani, copilul meu fantastic! Esti o oază de fericire și mă înveți, în fiecare zi, câte ceva nou 🪐 iar azi, la ora 11.30, faci primii pași în spațiu, spre pasiunea ta, pe propriul canal de YT #LumeaLuiErin 💙 La mulți ani, tuturor copiilor, mari și mici, pentru că vârsta e relativă, în schimb, sufletul nu e.”, a notat Sore la descrierea clipului.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Nici Tavi Clonda nu a uitat de 1 Iunie, Ziua Copilului. Tatăl a două micuțe, soțul Gabrielei Cristea a postat o serie de fotografii cu frumoasele lor fetițe: Victoria și Iris.

”La muuuulți ani tuturor copiilor mari și mici!!!! La multi Ani, Victoria, Iris, Cezar! Să rămâneți veșnic la fel de veseli, inocenți și angelici!”, a notat artistul.

Flavia Mihășan

De Ziua Copilului, Flavia Mihășan a publicat prima imagine cu cei doi copii ai săi. Fosta asistentă TV l-a adus recent pe lume pe cel de-al doilea micuț al său.

Fotografiile o arată așezată pe trepte, cu nou-născutul în brațe, în timp ce băiețelul său cel mare nu pare dornic să fie pozat.

Andreea Bănică

”Lumea e a lor! La mulți ani, dragi copilași. 1 iunie cu multă joacă, veselie și iubire să aveți!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, la descrierea unei fotografii cu Sofia și Andrei, copiii săi.

Alina Pușcaș

De 1 Iunie, Alina Pușcaș nu a ratat ocazia de a arăta cât de mândră este de cei trei copii ai săi. Prezentatoarea TV a distribuit pe Instagram mai multe fotografii cu micuții ei.

Oana Roman

De Ziua Copilului, Oana Roman a transmis un mesaj emoționant. ”La mulți ani tuturor copiilor lumii! Ei sunt totul! Întruchipează frumosul, iubirea și umanitatea. Puritatea și inocența. Să fim măcar o zi copii. Sa încercam sa fim buni și frumoși ca ei. La mulți ani iubirea mea cea mai mare! Unica mea iubire.”, a scris aceasta lângă o captură cu ea ș Isabela.

Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a postat pe rețelele sociale o imagine cu Petra, fiica ei, care îl ține de mână pe fratele său mai mare. Cei doi se află într-o zonă verde și fiecare are câte o floare.

Adina Buzatu

De Ziua Copilului, Adina Buzatu a profitat de ocazie pentru a o tachina pe fiica sa. ”La mulți ani, soarice! Mama te adora”, a notat ea la descrierea unei imagini care o arată strângându-și fiica în brațe.

Catrinel Marlon

Catrinel Marlon a încărcat, de Ziua Copilului, mai multe fotografii cu fetița sa. ”La mulți ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastră! Multă sănătate și multe bucurii. Să creșteți cu zâmbetul pe buze și viața voastră să fie asemeni unui cer senin”, a scris ea la descrierea cu micuța.

Răzvan Fodor

Răzvan Fodor, prezentatorul show-ului Burlacul, nu a ratat ocazia de a-i transmite un mesaj emoționant fiicei sale. Lângă imaginea cu Diana, fetița lui și a Irinei Fodor, artistul a scris: ”La mulți ani, copil frumos și bun!!❤️Nu uita să te joci, să iubești, să fii buna și să le amintești și altora să facă asta...”

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri