Antena Căutare

La tara a inceput deja Ignatul! Crescatorii de porci si-au scos animalele la vanzare si pe internet

Taranii nu mai au rabdare pana in decembrie si deja si-au scos animalele la vanzare. Gardurile gospodariilor sunt pline de afise cu porci de vanzare. Ii vand in viu sau transati, in functie de cererea clientilor. Kilogramul de carne este mai scump fata de anul trecut si se vinde, in medie, cu 10 lei

“Numai de carne”. Asa isi lauda animalele Mihai Dinu din comuna prahoveana Olari. Inca de la poarta ii invita pe clienti sa cumpere. A crescut porcii asa cum a invatat de la parinti. Doar cu boabe de porumb. Vinde porcii cu 10 lei kilogramul. Mai scump fata de anul trecut. Are deja clientii lui fideli. Iar pentru cine vrea, animalul este vandut dupa ce este transat.

Si la Brasov sunt afise cu porci de vanzare pe toate gardurile gospodariilor.

La Braila, kilogramul de porc in viu se vinde cu aproximativ 8,5 lei. Iar ca sa-si promoveze mai bine marfa, taranii au dat anunturi pe internet.

De la inceputul anului si pana in prezent, carnea de porc la producator s-a scumpit cu mai bine de 50 de procente. In aceste conditii, putini sunt romanii care isi permit sa cumpere un porc intreg pentru Sarbatori.

In Romania, se sacrifica in fiecare an mai bine de 1.600.000 de porci numai de sarbatori.

Ne omoara practica: Romania are legislatie model in domeniul adoptiilor, dar copiii raman "captivi" in spitale... Parada militara incurca traficul. Repetitiile pentru 1 Decembrie au schimbat traseul soferilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x