Antena Căutare

Leo Iorga, prima apariţie la TV, după intervenţia chirurgicală la care a fost supus! "Am vrut să abandonez"

Leo Iorga a murit la 54 de ani. Anunțul morții solistului a fost făcut de compozitorul Adrian Ordean pe internet.

Solistul trupei Compact suferea de mai mulți ani de cancer și fusese operat în repetate rânduri. Leo Iorga a primit vestea că are cancer pulmonar în 2011 și de atunci s-a luptat fără oprire pentru viața sa.

După intervenția chirurgicală de care a suferit la începutul anului 2019, Leo Iorga a vorbit în direct la Antena Stars despre probleme de sănătate.

„Mulţumesc lui Dumnezeu! (...) Am făcut o operaţie cu un aparat de ultimă generaţie, nu te taie. Se asemănă cu un laser. Când s-a lucrat pe mine, în cinci şedinţe consecutive, e o senzaţie ciudată, că se uită un animal metalic la ține, se învârte în jurul tău. Acum tratamentele şi operaţiile sunt să-ţi întreţînă viaţa, să îţi lungească viaţa şi să ai o stare mai bună. Am vrut să abandonez, sincer. Era atât de greu tratamentul. A trecut cu bine", a spus Leo Iorga la "Agenţia VIP".

A murit Leo Iorga. Solistul de la Compact suferea de cancer și fusese operat pe creier în 2014... Leo Iorga a fost un luptător pentru viață! Artistul suferea de o maladie cumplită, cancerul pulmonar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x