Antena Căutare

Liviu Dragnea, vizitat în închisoare de iubită și de fiu! Irina și Valentin au stat la Penitenciarul Rahova o oră

Liviu Dragnea a fost vizitat în închisoare de iubita lui, Irina Tănase, dar și de fiul lui Valentin. Aceștia au ajuns la Penitenciarul Rahova joi după-amiază și i-au adus fostului lider PSD mai multe lucruri necesare. 

Liviu Dragnea a fost vizitat în închisoare de iubita lui, Irina Tănase, dar și de fiul lui Valentin. Aceștia au ajuns la Penitenciarul Rahova joi după-amiază și i-au adus fostului lider PSD mai multe lucruri necesare.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a plecat, după o vizită de o oră la Penitenciarul Rahova, fără a spune însă cum se simte fostul lider PSD. Alături de Irina a fost şi fiul lui Liviu Dragnea, Valentin.

Citește și: Părinții Irinei, iubita lui Liviu Dragnea, au fost angajați ai Penitenciarului Rahova! Ce meserii au cei doi!

Ce doi au ieşit după o oră de la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat Liviu Dragnea. Au refuzat însă să spună în ce formă se află Liviu Dragnea sau ce a cerut să i se aducă, potrivit Mediafax.

Valentin Dragnea şi Irina Tănase, fiul, respectiv iubita lui Liviu Dragnea, s-au prezentat, joi, la Penitenciarul Rahova, pentru a-l vizita şi pentru a-i aduce mai multe obiecte necesare.

Citește și: Liviu Dragnea își pregătește strategia de atac. Ce șanse are să fie eliberat mai devreme din închisoare

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde se află în carantină pentru o perioadă de 21 de zile. El a fost condamnat la închisoare trei ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Credit foto: Mediafax

O furtună electrică a lovit Capitala! ANM avertizează: Fenomenele extreme se pot repeta oricând, în următoarele zile... Incendiu de proporţii la un complex de creştere a păsărilor, în Buzău! Peste 25 de pompieri intervin cu șapte autospeci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x