Antena Căutare

Liviu Dragnea își pregătește strategia de atac. Ce șanse are să fie eliberat mai devreme din închisoare

În timp ce PSD trece prin transformări radicale, Liviu Dragnea se gândește cum și dacă va ataca sentința de condamnare la trei ani și șase luni de închisoare. 

În timp ce PSD trece prin transformări radicale, Liviu Dragnea se gândește cum și dacă va ataca sentința de condamnare la trei ani și șase luni de închisoare.

Surse din închisoare spun că Liviu Dragnea este foarte supărat, refuză să mănânce și a primit consiliere psihologică în spatele gratiilor. Nu a fost vizitat, încă, de logodnica sa, Irina, din cauza procedurilor. În schimb, a fost vizitat de avocatul său.

Roxana Ciucă, reporter Antena 3, are mai multe informații.

„Până în clipa de față, nu s-a stabilit nicio strategie pentru eliberarea sa mai devreme de trei ani și șase luni, Liviu Dragnea mai are căi extraordinare de atac la îndemână, aici vorbim despre contestație în anulare și de recurs în casație.

Pe de altă parte, pe data de 5 iunie, judecătorii de la Curtea Constituțională a României trebuie să se pronunțe pe acele completuri specializate. Dacă se admite sesizarea lui Florin Iordache, Liviu Dragnea are șanse să scape de închisoare mult mai devreme, pentru că se află în termenul de 30 de zile de depunere a contestațiilor.”

Sursa: Antena 3

Liviu Dragnea are condiţii de VIP la Penitenciarul Rahova! Ce regulă a fost încălcată pentru confortul lui... Ultimă oră: Marcel Ciolacu a fost ales noul președinte al Camerei Deputaților...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x