Antena Căutare

Loredana, cea care și-a ucis prietena în Mangalia în vara anului trecut, și-a aflat sentința. Cât va sta după gratii

La aproape un an de la tragedia din Mangalia, Loredana, tânăra care și-a ucis prietena și i-a abadonat trupul într-un geamantan în parc, își află sentința definitivă.

colaj loredana escortată de poliție, loredana în noaptea crimei cu geamantanul în care era trupul alinei, alina Galerie
Loredana și-a primit sentința după un an de la tragedie | Antena 1

Loredana Ionela Atănăsoaie și Alina Elena Ciobanu erau prietene din copilărie. Cele două au mers în vara anului 2023 din Vaslui în Mangalia pentru a munci pe perioada sezonului estival.

Cele două prietene erau cameriste într-un hotel din Saturn. În noaptea dintre 5 spre 6 august 2023, Loredana a înjunghiat-o pe Alina chiar în camera pe care o împărțeau pe durata șederii lor pe litoral.

După câteva zile tensionate, Lordana a recurs la un gest extrem, care i-a curmat viața Alinei. După ce a înjunghiat-o în zona gâtului, Loredana, de doar 19 ani, a băgat cadravul prietenei sale într-un geamantan, a luat un taxi și l-a lăsat pe o bancă în parc.

La aproape un an de la tragedie, instanța a luat o hotărâre definitivă.

Citește și: Ce a putut să facă Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, în sala de judecată, de față cu toți

Cât va sta Loredana după gratii, după ce și-a ucis prietena. Tânăra este acuzată și de alte infracțiuni

Instanța a pronunțat sentința finală în acest caz și a stabilit cât timp va petrece Loredana după gratii. Pe data de 4 iulie 2024, Curtea de Apel Constanța a pronunțat decizia definitivă. Loredana Ionela Atănăsoaie a gost condamnată la 16 ani de nchisoare pentru multiple infracțiuni, potrivit unei surse.

Citește și: Loredana, tânăra care i-a luat viața prietenei sale Alina în Mangalia, face primele declarații: “O visez noaptea și o rog…”

„În baza art. 423 alin. 2 Cod procedură penală desfiinţează în parte sentinţa penală apelată şi, rejudecând: În baza art. 188 alin. 1 Cod penal raportat la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 Cod procedură penală condamnă pe inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela – la pedeapsa închisorii de 13 ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor (faptă săvârşită la data de 05/06.08.2023).

Citește și: Mama tinerei ucise în Mangalia dezvăluie că Loredana ar fi avut relații cu patronul restaurantului. Ce detalii au ieșit la iveală

În baza art. 228 alin. 1 – art. 229 alin. 1 lit. b Cod penal raportat la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 Cod procedură penală condamnă pe inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela la pedeapsa închisorii de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat (faptă săvârşită la data de 06.08.2023).

În baza art. 360 alin. 1 Cod penal raportat la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 Cod procedură penală condamnă pe inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela la pedeapsa închisorii de 1 an pentru săvârşirea infracţiunii de acces ilegal la un sistem informatic (faptă săvârşită la data de 06.08.2023).

Citește și: Avocatul Alinei, tânăra ucisă de prietena ei în Mangalia, dezvăluie un detaliu uluitor din anchetă. Ce secret ascundeau cele două

Menţine pedepsele de 3 ani închisoare aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos (faptă săvârşită la data de 06.08.2023), prev. De art. 250 alin. 1 C.pen. rap. la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 C.proc.pen. şi de 3 ani închisoare aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar (faptă săvârşită la data de 06.08.2023)”, este precizat în minuta instanței.

Rezultate Loto azi, 4 iulie 2024. Report în valoare de peste 12,87 milioane de lei după extragerile de joi... Lista medicamentelor care dau rezultate fals pozitive la DrugTest. La ce trebuie să fie atenți șoferii. Pot rămâne fără ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 8 iulie 2024. Antonia a părăsit competiția! Cum a fost despărțirea de Cristian
Mireasa Sezonul 9, 8 iulie 2024. Antonia a părăsit competiția! Cum a fost despărțirea de Cristian Luni, 08.07.2024, 14:16
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x