Antena Căutare

Mama tinerei ucise în Mangalia dezvăluie că Loredana ar fi avut relații cu patronul restaurantului. Ce detalii au ieșit la iveală

Mama tinerei ucise în Mangalia dezvăluie că Loredana ar fi avut relații cu patronul restaurantului unde lucrau amândouă. Ce a ieșit la expertiza psihiatrică.

Mama tinerei ucise în Mangalia dezvăluie că Loredana ar fi avut relații cu patronul restaurantului. Ce detalii au ieșit la iveală
Mama tinerei ucise în Mangalia dezvăluie că Loredana ar fi avut relații cu patronul restaurantului. | Captură Facebook

Familia Alinei, tânăra din Vaslui care a fost tragic ucisă la Mangalia de către cea care era considerată cea mai bună prietenă a sa, Loredana, solicită despăgubiri morale în valoare de 200.000 de euro, potrivit vremeanoua.ro.

Citește și: Avocatul Alinei, tânăra ucisă de prietena ei în Mangalia, dezvăluie un detaliu uluitor din anchetă. Ce secret ascundeau cele două

Mama tinerei ucise în Mangalia dezvăluie că Loredana ar fi avut relații cu patronul restaurantului

Mama Alinei a dezvăluit că a luat cunoștință de rezultatele expertizei psihiatrice, care atestă că Loredana a avut capacitatea de discernământ în momentul în care a comis omuciderea fiicei sale. De asemenea, aceasta a sugerat că prietena fiicei sale ar fi putut premedita fapta.

Citește și: Loredana, tânăra care i-a luat viața prietenei sale Alina în Mangalia, face primele declarații: “O visez noaptea și o rog…”

”Am cerut daune morale 200.000 euro. Loredana merită pedeapsa pe viață. Prea mult și-a bătut joc de Alina, o bătea, țipa la ea”, a spus Paulina, mama Alinei Ciobanu, la ieșirea de la audierile care au avut loc marți la Parchetul Tribunalului Constanța, relatează RomaniaTV, citând sursa de mai sus.

“A avut discernământ, a plănuit să facă asta. Așa a ieșit la expertiza psihiatrică. Pentru noi a fost foarte greu și ne este în continuare foarte greu. Copiii pe care îi mai am sunt afectați și ei. Am visat-o”, a povestit, printre lacrimi, mama Alinei.

”Eu o întrebam mereu cum se înțelege cu Loredana, iar ea îmi povestea că nu se înțeleg. Loredana îi spunea să meargă cu ea în oraș, Alina nu voia și îi spunea ”Ce fată, te dai mare cinstită?”. Când venea în cameră, pe la ora 3:00-4:00, începea cearta. Vorbea urât, o amenința, întrase frica în Alina. Loredana era protejată de patron, că se culca cu el, Alina nu era protejată”, a povestit și mătușa Alinei.

“O perioadă grea, stau și o aștept. Mi se pare că vine, dar nu mai vine, nimeni nu o mai poate aduce înapoi. Mi-a mai apărut în vis, dar nu stă mult, pleacă. Sper să fie bine, că nu a fost vinovată cu nimic. Mergea în fiecare duminică la biserică cu mine, o fată tare bună. Cu familia Loredanei nu am mai vorbit, nu ținem legătura. Dacă m-aș întâlni cu mama ei, aș trece pe lângă ea. Nu avem treabă cu ea”.

Pe de altă parte, avocatul familiei a precizat că va insista pe schimbarea încadrării juridice a faptei comise de Loredana.

“Noi încercăm să aducem argumente ca să modificăm încadrarea juridică, nu este niciun secret. Încercăm să arătăm că este o premeditare și că trebuie schimbată încadrarea în omor calificat cu limitele de la 15 ani la 25 ani”, a spus avocatul Florin Răican.

Citește și: Ce postase Alina Ciobanu, fata ucisă de prietena Loredana Atănăsoaie, pe Tiktok. Adolescenta publica un mesaj puternic

Suma de bani pe care un român o poate scoate de la bancomat într-o singură zi. Limita pe care o impune fiecare bancă... Cazul lui Mario Iorgulescu din nou în atenția judecătorilor. Aceștia se îndoiesc de diagnosticele puse în Italia. Ce pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x