Antena Căutare

Ce a putut să facă Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, în sala de judecată, de față cu toți

Loredana Atănăsoaie, adolescenta din Vaslui cunoscută drept criminala din Mangalia, după ce și-a omorât prietena, i-a consternate pe cei prezenți în sala de judecată. Tânăra a recurs la un gest complet neașteptat, fără pic de remușcare.

poza cu Loredana Atănăsoaie si cu victima ei, alina ciobanu
Criminala din Mangalia i-a uluit pe cei prezenți în sala de judecată | captura facebook

În vara lui 2023, Loredana Atănăsoaie și-a omorât prietena (Alina Ciobanu) într-o camera de hotel și a încercat să scape de trupul neînsuflețit transportându-l într-o valiză pe care a lăsat-o sub o bancă din Mangalia.

Recent, tânăra s-a prezentat în fața judecătorilor și toți cei prezenți în sala de judecată au rămas consternați de gestul sfidător făcut de criminala din Mangalia, fără pic de remușcare.

Ce a putut să facă Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, în sala de judecată, de față cu toți. Gestul său i-a consternat pe toți cei prezenți

În noaptea de 5 spre 6 august 2024, Loredana Atănăsoaie a omorât-o pe Alina Ciobanu, prietena ei. Aceasta a înjunghiat-o în zona gâtului și rănile au fost atât de grave încât victima s-a stins rapid, din cauza hemoragiei puternice. După ce a comis crima, criminala din Mangalia a pus trupul neînsuflețit într-o valiză, pe care a abandonat-o sub o bancă din Mangalia, în încercarea de a-și ascunde urmele.

Citește și: Mama tinerei ucise în Mangalia dezvăluie că Loredana ar fi avut relații cu patronul restaurantului. Ce detalii au ieșit la iveală

A doua zi, vinovata a furat și a folosit un card bancar deținut de victimă, pentru a retrage fraudulos suma de 2.000 de lei.

Când a abandonat valiza în parcul din Mangalia, camerele de supraveghere din zonă au surprins totul, iar în scurt timp, criminala și-a recunoscut faptele. La audieri, aceasta a declarat faptul că își regretă faptele și că nu a dorit, de fapt, să își omoare prietena, chiar dacă totul ar fi pornit de la o ceartă.

Citește și: Avocatul Alinei, tânăra ucisă de prietena ei în Mangalia, dezvăluie un detaliu uluitor din anchetă. Ce secret ascundeau cele două

Recent, Loredana Atănăsoaie a avut un termen de judecată și se pare că tânăra a recurs la un gest complet neașteptat, ce i-a bulversat din plin pe cei prezenți în sala de judecată. Cei prezenți au văzut-o și au auzit-o, se pare, în timp ce râdea în hohote. Observând atitudinea fetei, judecătorii i-au respins cererea de eliberare, iar acesta a fost momentul în care criminala din Mangalia și-a pierdut buna dispoziție.

„A fost adusă în sala de judecată și părea că nu este afectată de nimic (…). Avocatul desemnat din oficiu s-a apropiat de ea și i-a șoptit câteva cuvinte, moment în care Loredana a început să râdă (….). Am stat față în față cu Loredana. Tot limbajul corpului arată că încearcă să ne manipuleze. Când o vezi, nu îți vine să crezi că a fost capabilă de o astfel de oroare, este împotriva oricărei matrici comportamentale. Dar dacă îi vezi privirea, jocul ochilor, modalitatea în care își ține picioarele, modul în care își caută cuvintele, îți dai seama că minte, o persoană experimentată nu are cum să nu observe acest lucru”, a mărturisit Florin Răican, avocatul familiei Alinei Ciobanu, victima Loredanei Atănăsoaie, potrivit adevarul.ro.

Se pare că avocatul vinovatei ar fi încercat, fără motivație întemeiată, să solicite modificarea măsurii din arest preventiv în arest la domiciliu, însă cererea a fost respinsă.

O companie mare, prezentă pe piața din România, concediază sute de angajați. De ce s-a luat această decizie... Femeia care timp de doi ani a ieșit non stop la întâlnri cu bărbați pentru a economisi bani pe mâncare Ce sumă a reușit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x