Antena Căutare

Dovada că Luiza Melencu trăiește! De ce nu crede mama adolescentei nimic din ce spun anchetatorii

Familia Luizei Melencu este convinsă că adolescenta trăiește. Dovada ar fi chiar lănțișorul cu trei inimi al fetei, pe care îl purta în ziua în care a fost răpită de Gheorghe Dincă.

Familia Luizei Melencu este convinsă că adolescenta trăiește. Dovada ar fi chiar lănțișorul cu trei inimi al fetei, pe care îl purta în ziua în care a fost răpită de Gheorghe Dincă.

Mama Luizei nu crede că fiica ei a fost omorâtă. Declarațiile cuscrului lui Gheorghe Dincă, potrivit cărora Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu ar fi fost trimise în străinătate, par din ce în ce mai plauzibile. Pentru familia Melencu lipsa unor obiecte ale acesteia dintre probele anchetatorilor este dovada clară în acest sens.

Mama Luizei Melencu e din ce în ce mai convinsă că fiica ei nu a fost ucisă şi că anchetatorii încearcă să dea un verdict la îndemână în loc să caute adevărata pistă a dispariţiei acesteia, scrie prosport.ro.

Lănțișorul cu trei inimioare al Luizei, pe care fata îl purta în ziua în acre a fost răpită de Dincă și care nu a fost găsit până acum, este ultima speranță de care se agață mama adolescentei.

„Nu mi se spune nimic. Fiica mea avea un lănțișor cu trei inimioare. Nu mi s-a arătat niciun obiect. Atunci cum pot să cred că fiica mea este moartă? Eu cred că acest caz este mușamalizat. Când a dispărut fiica mea, soția domnului Dincă era prin preajmă.

În cazul Alexandrei, fiica dânsului a fost prin preajmă. Are familia suspectă. Eu spun că aceste fete nu sunt moarte. Eu cred că acest caz se vrea mușamalizat. Să îmi ceară test ADN. Ar trebui să meargă pe altă pistă. Fetele sunt traficate”, a declarat Monica Melencu.

Un mort şi patru răniţi în urma unui accident care a avut loc în zona localităţii Belciugatele, din judeţul Călăraşi... O femeie însărcinată în cinci luni a născut și a murit după ce a căzut dintr-o mașină aflată în mișcare! Imagini tulbură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x