Antena Căutare

Lumina Învierii a ajuns în România și va fi dusă la domiciliile credincioşilor care au cerut acest lucru

România a primit Lumina Învierii! Într-o ceremonie unică, avionul cu flacăra sfântă a aterizat pe aeroportul Otopeni. Preoţi din toată ţara au luat lumina de la uşa aeronavei, pentru a o împărţi, în această seară, credincioşilor. Dar nu în biserici, ci acasă.

În cea mai grea încercare prin trece omenirea şi pentru prima dată în istorie, miracolul de la Ierusalim a fost urmărit pe internet sau la televizor de milioane de oameni.

Vezi și: Imagini unice de la Mormântul Sfânt - Video

Un moment unic, într-o ceremonie istorică. Şi un miracol al creştinităţii în cel mai greu an în care sărbătorim Paştele.

De la Mormântul Sfânt din Ierusalim, Lumina Învierii a fost adusă în România

Lumina a fost adusă de o delegaţie a Patriarhiei, după un protocol strict şi fără precedent. O aeronavă specială care a transportat flacăra sfântă a aterizat pe aeropotul Henri Coandă. Este al doisprezecelea an consecutiv în România primeşte Lumina Sfântă pentru sărbătoarea Învierii Domnului.

Cutremur de magnitudine ridicată în Sâmbăta Mare. Seismul a avut loc în județul Buzău... Scandal cu oamenii legii în Hunedoara! Poliţiştii care verificau respectarea ordonanţelor militare, atacaţi cu pietre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x