Antena Căutare

„Nu sunt probe suficiente!” Mama Alexandrei Măceșanu, mărturii sfășietoare după ce a fost chemată la DIICOT

Mama Alexandrei Măceșanu refuză de coopereze cu anchetatorii pentru că nu este, nici acum, convinsă că fiica ei a murit. 

Mama Alexandrei Măceșanu refuză de coopereze cu anchetatorii pentru că nu este, nici acum, convinsă că fiica ei a murit.

Părinții Alexandrei Măceșanu refuză să creadă că fiica lor a fost ucisă. Toate probele adunate de anchetatori nu i-au făcut să piardă speranța că, într-o bună zi, ar putea să fie reuniți cu fiica lor.

„Nu am predat niciun act de identitate. Ne-au arătat de la IML, ne-au arătat certificatele acelea, actele, dar tot parcă nu suntem lămuriţi că copilul nostru a murit acolo în butoiul acela, parcă tot nu sunt probe suficiente. Noi tot ne legăm de o mică speranţă, firicelul acela de speranţă ca pe copilul nostru să îl găsim să intre într-o bună zi pe poartă. (...) Din ce am înţeles noi acolo (...) probele care sunt, dinţii din care s-a prelevat ADN-ul şi oasele... dar ce pot să vă spun este că nici mie nu mi-au spus concret oasele, dacă antropologic, toate oscioarele alea ar forma corpul Alexandrei, deci până nu cercetăm şi nu ştiu ce să zic”, a spus mama Alexandrei Măceşanu.

Cu lacrimi în ochi, femeia a mărturisit că își imaginează cum Alexandra se va întorace acasă.

„Ne întăreşte Dumnezeu pentru că suntem oameni credincioşi şi mai avem un copil pentru care trebuie să luptăm. (...) Parcă mi-o imaginez, zi de zi îmi imaginez cum copilul meu vine şi o îmbrăţişez, poate e doar viziunea mea, dar inima mea aşa îmi spune, cu toate că după ce am citit şi astea, vă daţi seama că nu e uşor să citeşti un act în care să spună că s-au găsit cutare, cutare în acel act sau în acel butoi. Nu e uşor”, a adăugat aceasta.

Familia Alexandrei Măceşanu a fost, joi, la DIICOT, după ce luni părinţii fetei au refuzat să predea buletinul, în urma raportului INML care arăta că în proporţie de 99,93% AND-ul din oasele şi dinţii din butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă apaţine fiicei lor.

Veste uriașă pentru creștini! Biserica din România, decizie istorică în privința lui Arsenie Boca!... Alertă! Tânăra răpită din Caracal, găsită în viață de Poliție! Primele declarații ale fetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x