Antena Căutare

Mama Karinei, fata ucisă de iubitul ei, Cosmin Titiș, în Timișoara, mesaj cutremurător! „Frumoasa mea...”

Mama Karinei, fata ucisă de iubitul ei, Cosmin Titiș, în Timișoara, a publicat un mesaj cutremurător pe platforma de socializare Facebook. Femeia avea o relație excelentă cu fiica ei, iar cele două își exprimau adesea afecțiunea una pentru cealaltă.

Mama Karinei, fata ucisă de iubitul ei, Cosmin Titiș, în Timișoara, a publicat un mesaj cutremurător pe platforma de socializare Facebook. Femeia avea o relație excelentă cu fiica ei, iar cele două își exprimau adesea afecțiunea una pentru cealaltă.

„Te iubesc, mama!”, i-a scris femeia Karinei, în urmă cu doar două săptămâni, după ce fiica ei a publicat o imagine cu ea, cu descrierea „A mea comoară”.

De altfel, mama Karinei obișnuia să publice adesea fotografii cu fiica ei.

„Iar te lauzi cu mine”, o întreba Karina, fata ucisă de iubitul ei Cosmin Titiș. „Întodeauna!”, a asigurat-o mama ei.

„Frumoasa mea”, obișnuia să o mai alinte femeia, pe platforma de socializare Facebook.

Iubitul Karinei, Cosmin Titiş, un tânăr de 31 de ani din Lupeni, a fost reţinut vineri seara, după ce a ucis-o pe tânără, cu mai multe lovituri de cuţit.

Imediat după crimă, tânărul a fugit, fiind prins la aproximativ trei ore, în zona Pădurea Verde.

Mama tânărului, care locuieşte în Piteşti, a declarat că vineri seara la ora 18.30 a aterizat în Spania, unde a plecat într-un concediu de 10 zile, iar când a deschis telefonul „a început ca o bombă”.

Ea a declarat că după comiterea crimei, fiul său i-a spus că vrea să se sinucidă, dar atât ea cât şi fiica şi celălalt fiul al lor i-au spus lui Cosmin Titiş să se predea la Poliţie.

Mama tânărului a mai declarat că nu ştie ce s-a întâmplat între fiul ei şi iubita lui pentru că ea locuieşte în Piteşti, iar fiul ei şi iubita lui au fost plecaţi în Anglia. Herminka Titiş a declarat că luni, cu patru zile înainte de comiterea crimei, a fost la Lupeni, unde l-a auzit pe fiul său vorbind foarte frumos la telefon cu iubita sa.

Cel mai mare secret despre Mario Iorgulescu a fost dat în vileag! Nimeni nu știa asta! Scandal uluitor! „Eu nu îi spuses... Încă o fetiță a dispărut! Roberta are 11 ani și, de miercuri, părinții ei o caută disperați! Poliția Capitalei cere ajut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x