Antena Căutare

Mama surogat, o alegere riscanta

Cuplurile care nu pot avea copii pe cale naturala pot apela la o mama surogat. O tanara din Brasov este dispusa sa le "gazduiasca" pruncul in pantec pentru multe mii de euro. Exista insa un mare risc, avertizeaza psihologii. Mama purtatoare se poate atasa atat de tare de copil incat sa nu mai vrea sa-l dea.

Andreea Parvu are 25 de ani, e din Brasov, e casatorita, nefumatoare si are deja o fetita, insa vrea sa devina mama surogat pentru alte femei care nu pot naste. Sotul ei face naveta la Bucuresti pentru a putea intretine familia dar nici asa banii nu ajung.

Grija zilei de maine a determinat-o pe tanara mamica sa vrea sa isi inchirieze corpul pentru 9 luni. "Vreau in mod special sa ajut oamenii, dar si pentru bani, recunosc", declara Andreea.

15.000 de euro este suma pentru care Andreea ar accepta sa devina mama doar cu numele. "E adevarat ca poate raman cu un regret dupa ce nasc, eu sunt si o perosana care se ataseaza usor", mai spune tanara, in timp ce psihologii declara ca sunt cazuri in care mamele surogat nu au mai vrut dupa ce au nascut sa-si dea copilul mamei adoptive.

Conform medicilor, in Romania in acest moment aproximativ 30% dintre cupluri nu pot avea copii pe cale naturala.

Disperare: Lenjerie second-hand la spitalul din Constanta... Dumnezeu i-a aprobat "demisia" lui Mile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x