Antena Căutare

Marile pasiuni ale lui Andrea Bocelli sunt muzica, vinul şi caii! Celebrul tenor a povestit lucruri neștiute despre viața sa!

Muzica, vinul şi caii sunt marile pasiuni ale lui Andrea Bocelli, despre care a vorbit deschis într-un interviu exclusiv pentru Observator.

Muzica, vinul şi caii sunt marile pasiuni ale lui Andrea Bocelli, despre care a vorbit deschis într-un interviu exclusiv pentru Observator.

Celebrul tenor italian ne-a primit în locuința lui din Toscana, dar și în localitatea natală acolo unde împreună cu familia produce vinurile care-i poartă numele.

Tot acolo se află şi cele mai preţioase amintiri din cariera artistului.

Suntem pe una dintre străzile orasului cu doar 8000 de locuitori. Aici s-a nascut fosta regina a Belgiei, a trait si a creat celebrul sculptor englez Henry Moore, iar designerul italian Georgio Armani are o casa de vacanta. Forte dei Marmi este si locul pe care Andrea Boceli il numeste acasa.

Liniștea din locuința impunătoare din Forte dei Marmi e alungată de notele pianului de lângă fereastră. Andrea ne cântă de bun venit. În Toscana însă, nu doar muzica ci și liniștea e un spectacol. În mijlocul naturii, printre coline, Bocelli a creat Teatro del Silencio.

Ideea i-a venit unui arhitect din Lajatico, orasul meu natal, care a vorbit imediat cu fratele meu si impreuna am realizat aceasta nebunie.

E locul în care odată pe an vin zeci de mii de oameni din toate colțurile lumii.

Ofera un spectacol al linistii si al naturii 364 de zile pe an si doar intr-o singura zi prinde viata, se transforma intr-un soi de teatru unic in cadrul caruia incercam sa cream muzica buna.

Cei care-i vor savura muzica la concertul de anul acesta vor păși pentru prima dată și în muzeul dedicat artistului. Fiul cel mare al tenorului, Amos, ne arată în premieră încăperile pline de amintiri.

Și ce-a mai învățat Andrea Bocelli în cei aproape 60 de ani este să se bucure de viață cu un pahar de vin roșu în mână, călare pe un cal alb sau cântând la pianul de lângă fereastră.

Pe 22 iunie tenorul italian va concerta în Piața Constituției din capitală iar pe 25 iunie la Cluj.

Ce s-a întâmplat cu Dănuţ, copilul de doi ani care a fost salvat dintr-un puţ adânc de 16 metri!... Dumitru Prunariu și Marius Ioan Piso au ajuns în spațiu, pentru totdeauna! Doi asteroizi primesc numele lor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x